Söndag

Igår fyllde jag år då! Hela 21 år! haha :). Men det var ju trevligt. Jag stressade typ hela dan med altl jag skulle göra, samtidigt som massa folk hörde av sig både här o där o sa grattis :) det var roligt att så många sa grattis! :). Väntade också länge länge på att en viss person skulle höra av sig, trodde personen ifråga hade glömt :( men så fick jag ett litet sms som jag blev glad över :) hihi.
Lite senare kom Sanna och Rebecka till mig och hjälpte mig, sen åt vi tacopaj! Det var gott :). Sen gjorde vi oss färdiga och väntade in resten av folket. Dom droppade in lite då o då, det var trevligt. Vissa kom ju lite sent..men aja. Sen försvann folket lite då o då med. Sen drog iaf jag, Linda, Rebecka och Sanna till Palace och mötte upp Mask också. Det var kul där! Mycket folk med så det var kul. Tycker bara det är lite tråkigt ibland att om man är ett gäng att man inte kan gå till samma ställe, men men. orka.


Allt som allt hade jag ändå en bra födelsedag :) o tack för alla gratulationer och presenter! :)

4 dagar kvar..

..till min födelsedag :) det e inte långt kvar nu! :) kuljul. haha. Då blir det fest här hos mig :) det ska bli trevligt hoppas jag, vilka nu som kommer.. tycker de kan höra av sig så man vet liksom.....

I helgen som var var jag ju som sagt hos Anna, det var trevligt. :) utgång på högland med, som dock inte var lika kul, men brukar ju inte va kul där så :P men allt som allt var det ganska trevligt. Fick träffa Isabell en sväng med, gumman :).

Den här veckan känner jag mig förövrigt stressad.. det är skola nästan varje dag, förutom imorn då, för jag har valt bort att inte gå dit imorn. Sen har jag plugg hemma, jag ska städa, jag ska tvätta, jag ska baka o fixa o jag ska träna.. puh! Sen har jag lite annat småfix o göra med. Idag har jag iaf gjort lite knäck, sen har jag hängt upp mina julgardiner..men det e fan nåt fel på dom! för dom hänger helt lustigt, fastän jag strykt dem o hållt på :S hellustigt..
På fredag skulle vi haft gruppträff med i Lkpg, men det blir inget..för alla kunde inte, så vi har bokat om det, känns ju lite skönt iaf, så får jag lite mer tid till allt jag ska göra :P. Imorn ska jag träffa plutt också :).

Nu ska jag iväg o ut o gå, sen fortsätta med allt jag ska göra!

Ser slutet..

...på min hemtenta! :D det känns skönt. Egentligen är jag faktiskt klar.. och den ska inte in förrän nästa måndag, 14 dec. coolt att jag är så pass klar i förväg :). Sitter faktiskt i skolan nu.. har gjort det sen ca 10 tiden.. o då har jag blivit klar.. Sann ska läsa igenom den med, o jag ska läsa igenom hennes nrä den e klar.. så det blir nog bra. Känns inte som jag kan trycka ur mig mer nu heller.. jag har börjat på 9e sidan.. odet ska va ca 10, men 8 går bra. så det lbir nog bra då :). Jag har svårt för o skriva sådär långt.. är nöjd med det jag har skrivit nu hitills.

Imorn är det fredag igen, tiden bara springer iväg! Och imorn drar jag till Nässjö och till Anna, för att vara med på hennes födelsedagsfest på lördag. Och ikväll ska jag roa mig med att tvätta. Mask och jag ska ut o gå med, kallt, men vafan, det behövs! Känner mig värre än nånsin! :'( buhu.

helgen som var var det förövrigt fest hos Sanna, det var trevligt med vissa mindre roliga inslag. Otten blev det med för en gångs skull..det var kul :) träffade folk som jag inte hade räknat med att träffa heller, så det var kul! :). Söndagen däremot var inte lika rolig.......bläää.. Jag var segare än vissa andra.. Mys vart det iaf.

I måndags tog jag också vaccineringssprutan, gjorde itne så ont, men det gör ont nu efteråt i armen :( men sjuk har jag inte blivit av den iaf, inte än :O. O jag som ville tränat denna veckan.. men men, får ta tag i det extremt mycket nästa vecka! Mask och jag får ta våra promenader sålänge. Det e skönt även om det e kallt. O sällskap o pushning är det jag behöver för att komma ut! Så det e bra.

Förövrigt har jag också blivit tjurig och besviken över en sak.. det är jobbigt :(.

RSS 2.0