Surprise surprise för den som inte visste!!




Jag har alltså färgat håret, så nu har vi visst samma hårfärg igen Martina ;) haha! <3

12/12 2010


 

Min födelsedag, 22 år nu då :).


Har haft en lugn och mysig födelsedag och bara tagit det lugnt helt enkelt. Firade det desto mer igår istället :P. Har fått en massa fina presenter också som jag får tacka för :). Jag fick ett sanning/konvsekvensspel av Rebecka, en silverberlock och läderband av Sanna, cdskiva, nalle och spel av älskling :), sen fick jag vin och bakbok av Henke och Emma, sen ett läppbalsam av Linda, och sen pengar av farmor :).

Imorn blir det att plugga på uppsatsen igår, stenhårt nu! inlämning torsdag = panik! Men det ska gå....!

Nu ska jag fortsätta min födelsedag med en mysfilm :)

Utmaning

Har blivit utmanad av Stina så ska här neda svara på lite saker:

4 matprogram jag gärna ser: (om jag nu måste välja..)
1) halv åtta hos mig
2) kniven mot strupen
3) hells kitchen
4) nyhetsmorgon i TV4

4 saker jag har ätit idag:
1) mjölk och macka
2) tacopaj
3) kyckling med hemmagjord klyftpotatis och sås
4) knäck

4 smaker jag längtar efter:
1) Vatten
2) Cola
3)  Kola
4) spagetti och köttfärssås

4 saker på önskelistan:
1) digitalkamera
2) nagellack
3) bismarckarmband
4) pengar

4 smaker jag avskyr:
1) Klöver mellanmjölk
2) risgrynsgröt
3) marmelad som godis
4) spya (haha)

4 personer vars bloggar jag uppskattar, och därmed också utmanar (som jag då inte sett utmanande nån annanstans :) )

Rebecka
Linda
Martina
Anna


Fredag

Den här veckan har gått lika snabbt som alla andra..om inte snabbare.. Suck. Jag hinner inte med. I tisdags och onsdags jobbade jag, det var tidiga dagar. I onsdags gick jag upp kvart i 5..det var segt.. Sen var det tjejkväll hos Sanna tillsammans med Rebecka och Linda också, vin och ost och kex :) det var mysigt och trevligt! :). Skadar inte att göras om :).

Idag har jag pluggat en del..har fått ändra om min teori efter dagens föreläsning, och det jag skriver om nu känns bättre faktiskt. Men ändå jobbigt att behöva skriva om o hitta nya böcker o hej o hå.. Så jag skrev ca 1 ½ sida idag, men samtidigt så fick jag ju ta bort 1½ sida.. så jag har ju skrivit +/- 0 liksom..känns inte så bra.. :/ saknar fortfarande nästan 10 sidor till minimum.. Nästa vecka blir det stenhårt pluggande!!!!!! Kanske hinner lite imorgon..men troligtivs inte... :/.

Var på stan idag och letade efter en klänning tills imorn..men hitta inte den jag ville ha :/ orkade inte fråga heller..så lite får jag väl skylla mig själv.. Kanske ångrar mig o går ner på stan imorn o frågar efter den.. Annars så köpte jag en annan mer linne, som också e fint, men jag tror klännningen hade varit finare.. Detta linnet ganska kort också..men det får duga! Har ju som sagt födelsedagsfest imorgon, för att jag fyller år på söndag :). Har väntat på att folk ska höra av sig..men ingen som gjorde de, förrän marcus tog tag i det :P då börja det plinga i telefonen ;) haha. Så nu har jag lite mer koll på läget och det ser bra ut ;D. Håller på o fixar o donar här hemma nu med..Fullt upp! kommer forstätta imorn med allt med.. Städade gjorde jag igår iaf så det e klart. Men tvättade också, så har tvätt att fixa undan med..men det går ju fort.. Men jag blir så stressad ändå.... Men men allt orndar sig :) .

Ikväll är det ju också idolfinalen som jag tänkte se! :) heja jay!!

Skit

Vissa saker kan verkligen förstöra allt..

Hade handledning idag inför uppsatsen och jag känner att jag får sån panik! Jag ska skriva cirka 15 sidor till, + att rätta till här o där o strukturera om o så (vilket jag iofsg var medveten om, men men)..tills på torsdag nästa vecka! Panic attack!!!!!!!!!!! Den ska liksom va nästan klar då....suck suck suck!!
Ska jobba imorn med, men får väl se om det blir nåt plugg på kvällen sen..onsdag ska jag också jobba, sen ska vi ju ha tjejkväll på kvällen.. Sen på torsdag, då får jag ta tag i pluggandet..samtidigt som jag har massa annat hemma o göra..... gah!!! Men fredag blir det plugg iaf, har skola 10-12, sen plugga efter det! Som en tok!!!!

Sen kom jag hem iaf från skolan och bara: ............

Sen ringde jag hem och då får jag reda på en sak som gjorde mig så himla ledsen o arg... idioter!!!!!

Buhu

Igår var det tjejkväll tillsammans med Rebecka och Sanna hemma hos Rebecka :) Det var trevligt! Vi åt mat, pratade och så.................jag skulle färga Rebeckas hår, blont. Vilket jag också gjorde, och det blev fint :). Sen har jag sen ett tag tillbaka pratat om att jag vill färga mitt, för min hårfärg är så tråkig..jag ville ha nån mer rödbrun nyans..o så gick vi till affären igår då iaf, och då hittade jag en o så sa vi att vi skulle köra på det då.. Så vi gick hem iaf och Rebecka färgade mitt hår också! Oh herregud så jag ser ut............. Absolut inget illa mot att du färgade det Rebecka, absolut inte! :) Det är bara at tjag var inte beredd på att det skulle bli så mörkt..............skulle nog ändå tagit den jag tittade på först som var lite ljusare.. nu är jag seriöst nästan svart i huvudet! Ne usch o fy o blä..... *gråter*. Bild kan ni ju få se en gång när jag känner mig något sånär snygg i det.....

Om man ska prata om nåt annat...så har jag idag gjort knäck..vilken blev stenhård..som vanligt! Jag satt vi TVN och tugga på en, o Marcus sitter med sina hörlurar på sig o frågar mig, typ, va är det som låter sådant, vad äter du på? Man bara oj :P så får göra nya..ska nog ta ut den efter första tidsomgången... Men å andra sidan gillar jag ju inte lös knäck heller.. men såhär stenhård är ju inte gott heller.. Men jag vet att pappa tkr om det iaf :P haha, om jag nu inte minns fel. Haha.

Har suttit och kollat på Idol nu ikväll med, hejar på Jay! ;) mycket bra! Väntar nu bara på kvällens resultat...så segt att vänta emellan.........

Segisen uppdaterar

I helgen var ju jag och Marcus i Stockholm på besök. Vi hälsade på en av hans kompisar och hans tjej, sen var vi på stan och gick med. Tänkte att jag säkert skulle hitta massa saker och julklappar (jag som är shoppingberoende..) men icke! Hittade knappt ingenting, men det var väl plånboken glad över ;) även om den redan känns tom! SUCK!!
MEn annars var det trevligt, jobbigt och köra bara.. Ja jag körde bil dit! i det här vädret! Fy fan ska jag säga.. Dit gick ju ändå ganska bra, för då va de ju ljust o så..men hem va de värre..fy fan..Inte så lockande att göra igen så att säga..skrek till flera gånger för att jag var nära på o hamna i diket! Gah!
Men vi kom hem iaf, för att vänta i Linköping på försenat tåg..jippie.. not. Men men, hem kom vi iaf, frusna och jag sjuk.. Men men.

Sen denna vecka har det varit skola änsålänge och plugg.. Sanna och jag satt i skolan igår och pluggade..flera timmar..men hur mycket skrev jag? 2 sidor! Va fan liksom?! Kändes som jag satt o skrev o skrev o skrev..men blev inte mer än 2 sidor! det är ju helt sjukt.. visserligen satt jag o läste i böckerna emellanåt med..men ändå.. fy fan..det tar tid alltså! Imorn ska vi sitta igen och då ska jag fan skriva mer!

Idag har jag förövrigt varit på bio med Sanna :) Vi såg Harry Potter och dödsrelikerna - del 1. Den var bra :) bara vänta på nästa del, som kommer nästa år! Nästa år verkar förresten bli ett bra bio-år..massa bra filmer som kommer. T.ex fjärde delen i Twilight (!!!!!!!!!!<3), ny Pirates of the Carribean, Harry potter - del 2, Åsa-Nisse :), Stig-Helmer Story :D, Transformers 3 o en hel del till. Men dessa är väl de som lockar mig mest :). Transformers 2 har jag dokc inte sett än, men det kommer :P. Så då kan jag se 3:an sen ;)

RSS 2.0