Hemma

Nu är jag tillbaks i stan igen efter ca en vecka borta. Känns skönt, men samtidigt blev det ju genast ensamt igen.. Men imorn kommer Marcus till mig iaf :) det gillas!.

Helgen har ju varit fullt upp , först va jag hos Martina hela fredagkvällen, det var trevligt :). Sen så på lördagen var det ju konfimation. Sen idag så har vi varit hos mormor! Sen har jag åkt hem då, med full tung packning denna helgen igen..jobbigt..men förra gången va nog väskan tyngre ändå :P men men.

Imorn är det skola igen då.. o sen ska jag på möte med Vikariebanken :O. Men jag blir så irriterad, för vi har skola 10-12, sen e mötet vid 13 då. Sen på tisdag har vi skolan 13-15, o det kan ju tyckas som att man kan flytta det.. o ja det har dom ju självklart gjort med! Till måndag kl 13 istället.. o det är klart att det alltid ska bli så när man redan har nåt inplanerat......! Men men, man kan gå på tisdagen med...men det hade ju varit skönt att gå på måndagen, så man hade varit ledig på tisdagen.. Men så är det ibland..  Kanske sitter där själv på tisdagen :P haha, vem vet. Får man se.

Tror jag ska ta o städa av lite snabbt här hemma med snart, sen ska jag se Vampire Diaries som jag missade i torsdags! Jag har saknat det ju :P Jävla hockeyvm istället på tv ju! Gah.

Seg

Ja jag är seg på att uppdatera..I know.. men kanske ingen som bryr sig ändå.? Jag vet inte.

Satt typ inget vid datorn i helgen..som vanligt, brukar ha annat för mig. Men tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder här sen helgen.. men dom är ju i min mobil, o nu är jag hemma i Bellö o kan inte föra över dom här..så får vänta ytterligare ett tag..
I fredags var iaf Linus o Rebecka hos mig, o Marcus med, så grillade vi o festade lite :) erik kom en sväng också. Det var trevligt. Men sen gcik vi ut på Palace, o det var ju inte lika kul.. Tyvärr.  Det är nog så att hemmafest egentligen är bäst.

Sen i måndags nu då åkte jag hem till Bellö, för jag ska jobba på sågen i Hjältevad denna vecka. Tisdag - fredag.. kväll också.. så 14-23.30.. yay! Not.. Men det blir ju pengar iaf. Men sen på fredag ska jag ju inte jobba kväll..utan dag, alltså 6-16, vilket innebär att jag kommer vara helt död! Men Jhonny sa att jag kunde ju få lite sovmorgon om jag ville..så vi får väl se.

Sen på torsdag fyller ju min babe år med :) så då ska jag till henne på fredag :) ska bli kul! <3. Måste ju snacka lite skvaller som man fått reda på med :O sånt som man absolut inte trodde! herregud. Man slutar nog aldrig förvånas här i världen.

På lördag är det konfirmation också för Kristin, så jag har fullt upp denna vecka med andra ord.

Ha det bra !

Uppdatering

 

Idag var jag ju duktig och städade då.. blev fint.. :) fast hur jag än gör så känns det alltid stökigt på nåt sät.. vet inte vad det är.. :/ det är jobbigt iaf.

Har skrivit på  mitt vfu-papper med, skrev en sida, så det är nästan klart.. känns skönt :). Kan ju faktiskt skriva klart det imorn, så har jag ju det gjort liksom.. Sen imorn ska jag tvätta också..det behövs verkligen.. tvättkorgen är överfull, så har fått lägga tvätten på golvet med! Då är det illa.. men men imorn blir det gjort iaf. Imorn ska Sanna komma hit med, så ska vi plugga till tentan..yay.. not.. Men men, det ska nog gå bra.. :).

När jag hade gjort färdigt allt idag så tänkte jag ju att jag måste ju faktiskt gå ut en sväng..när det inte regnade längre..så hämtade ner mina inlines o tog en sväng :) det var skönt, var varmt ute, så jag blev ju fan svettig. Men det var skönt ändå. Men ska nog ha mindre kläder på mig nästa gång.. Kommer säkert ha träningsvärk i benen imorn med bara för att...


tråk

Idag är en sån där tråk-dag då jag inte vet vad jag ska göra.. Jag vet iaf bara att jag ska städa klart, sen tänkte jag skriva det där vfu-pappret. Men sen då? Det tar ju inte hela dan liksom.. jag får väl glo på en film lr nåt.. Jag har ju faktiskt en dvd nu :D haha, wow liksom. Det tog bara 3 år (A). Haha sämst. Men jag har ju klarat mig bra ändå.

En sak som gjorde min dag idag är iaf att Vikariebanken äntligen hörde av sig.. :) Nu kan jag också kanske få jobba lite då o då snart :) yay. Ska dit på möte om ca 1 ½ vecka.

Ne nu ska jag ta tag i min städning!

dör lite

Just nu känns allt bara jättejobbigt.. Vissa kanske tycker det är löjligt eller att det är skönt eller vad som, men det tycker inte jag. Jag har inget sommarjobb i sommar och det känns hemskt.. Det innebär ju liksom att jag får inga pengar, så jag kan ju inte göra nåt.. O sen blir jag ledig hela sommaren, o jag klarar inte av sånt. Jag är en sån person som inte bara kan sitta hemma i flera dagar och glo, då klättrar jag på väggarna. Jag vill hitta på saker. Men det går ju inte o hitta på massa saker, som att t.ex åka iväg o så om man inte har några pengar.. O vart ska jag va? Jag vill inte åka hem till min familj o va där hela sommaren.. det klarar jag inte av. O här har jag ju knappast råd o va heller..

Jag har sökt flera jobb, men ingen hör av sig.. blir så irriterad, kan inte dom iaf höra av sig o säga "nej tyvärr.." så man vet liksom. Jag blir så störd på sånt. Men det är ingen som vill ha mig.. jag duger inte till nånting uppenbarligen.

Nu mår jag dåligt. ingen lust till nånting.

Shopping

Igår var jag och pappa i Tyskland och fyllde på förråden lite ;). Haha. Var en lång dag, vi åkte strax efter 3 på morgonen, o va hemma 20.30 på kvällen. Jag körde genom Danmark dit, sen Sverige hem. Trött var jag ju emellanåt, men somnade faktiskt aldrig nån gång, helt otroligt. Trodde sen jag skulle sova hela dan idag, men gick upp 9.20 :O men seg e jag ju lite.. men men, sånt får man ta. Handlade iaf lite åt mig så jag har :) det är aldrig fel. Fick typ uppleva en safari med på ditvägen iaf :P stötte på x antal rävar, rådjur och harar och grävlingar o fasaner :P. O såg massa överkörda djur med :( en stackars liten rävunge bl.a :(. tyckte jag synd om.


Måste ju säga att jag var på Willys för intervju i tisdags med, men har ingen aning om hur det gick..har aldrig varit på en arbetsintervju, så vet ju inte hur man ska bete sig eller säga eller nåt.. så får se hur det gick..får besked om nån dag.

Nu borde jag inte sitta mer här heller utan ta tag i mitt plugg...arbetet ska in på tisdag o jag har itne börjat knappt.. men har nog börjat fatta lite nu hur man ska göra iaf :P men men.. får se hur mycket jag får ihop..

Den här veckan har förövrigt inte varit en nyttig vecka heller..har ätit godis massa känns de som :( buhu. Känner mig som en uppblåst flodhäst. Skärpning!

Depp

Just nu känner jag bara för att gå o försvinna ett tag o dö typ... Jag har fått besked om att jag får inget sommarjobb på sågen.. o inget annat har hört av sig heller.. blir så irriterad, dom kan väl iaf skriva o säga: nej tyvärr, du får inget jobb. Lr va fan som! Lite hyfs vore det iaf! suck på alla!!!!!!!!!! Sen så sa mats att jag ska kontakta willys..ångra lite nu att jag inte ringde innnan,..men ska ringa dem det första jag gör imorn bitti! Så får man se där.
Annars kan ju allt bara gå o dö. hej då med allt, hej då ett liv.
Inga pengar nu, inga pengar i sommar, jippie?

fattig

Jag känner mig verkligen urfattig, redan! Det har bara gått en vecka typ sen vi fick pengar.. men vart är dom liksom? Ja inte hos mig iaf.. O trodde jag hade mer pengar kvar, men så hade de dratt pengar sen helgen igår, så då blev jag fattig, mycket fattig :( tycker synd om mig själv, men samtidigt är det ju jag som handlat upp pengarna, inte nån annan.. så jag får väl skylla mig lite själv. :(.
Väntar på att jag ska få bekräftelse på att boken är tillbakaskickad till Lycknis med, så vi kan få tillbaka våra pengar.
Då får jag ju lite iaf, yay!

Håller på o tvättar nu på morgonen med, det är tråkigt. Har ungefär varit uppe sen 7, la mig i sängen igen till 8,men vet inte om jag somnade så direkt..men men nu börjar jag bli trött igen, men är väl för att jag inte har nåt att göra.. får väl städa lite kanske..Känns som det alltid behövs ju! Suck.

Har ringt till sågen nyss med o hörde om sommaren, o det verkar som om jag får.. Sa vilka veckor jag kunde nu med, så fick hon se va hon kunde göra. Hon ska återkomma i slutet av veckan eller början på nästa.. så jag väntar.. Men det är jobbigt o vänta..

Vill faktiskt gärna åka till Polen i sommar med...men jag vet ju inte om jag har några pengar direkt.. o då borde man ju beställa biljett nu.. o det är så jobbigt nu bara! Gah, som sagt, jag hatar pengar!


no life

Haha ibland känns det verkligen inte som om jag har nåt liv..När jag inte har nåtatt göra (egentligen skolarbete..men jaja), då sätter jag mig vid facebook o glor runto så hittar jag nåt, sen snokar jag vidare massa,tills jag känner mig nöjd o fått reda på lite. Haha jag är störd. Men det e ungefär samma som Lunarstorm ju, för några år sen satt jag ju där o snoka runt.. nu är det Facebook istället. Vart ska man annars få reda på saker? :O haha! Älska internet <3

love!

 

Jag älskar verkligen Maria Montazami! Hon är ju så himla skön o gullig, men samtidigt så borta o rolig :D haha ja gud, vilken människa. Hon lägger verkligen av så sköna kommentarer. Scenen på Max idag, på hollywoodfruarna var mycket rolig :D haha


Gaaaaaaaaaaaah!!!

Åååhhh jag blir så irriterad på mig själv!!!!!!! Jag hade fixat iordning mat o skulle precis sätta mig o äta.. o vad gör jag när jag e på väg med tallriken?! Jo jag tappar helvetet i golvet så att det bara spritter mat överallt o tallriken gick i tusen bitar!!!! aH JAG BLIR galen! O det var en av mina fina tallrikar med..hade 4 en gång..nu e de bara 2 kvar.. :( buhu. Jag blir sur.

Nu ska jag iaf fixa ny mat o fan inte tappa det! GAHHHHHHHH

Valborg

I fredags var det ju valborg, och då var det fest hos mig :).Anna var med också, så himla kul o ses igen ju :). Så först var jag, Marcus, Anna och Sanna hemma hos mig och grillade, det var gott! :). Sen så satte vi igång o festa . Senare kom även Linda och några kompisar till henne. Roligt o träffa Linda igen, :) var ett tag sen..  Vi spelade iaf spel o pratade o sådär under kvällen, det var trevligt :). Sen så skulle vi gå ut, Linda o hennes kompisar gick till Otten före oss. Det var tänkt att vi skulle gått dit med..men det var sån himla kö, så kändes som vi aldrig skulle kommit in :/. Så vi gick till Palace istället..men det ångra vi sen, för det var typ inget folk o inget kul överhuvudtaget där! Suck. Så ute var det ju som sagt inte så roligt.

Sen igår, så hände ju inte överdrivet mycket.. fast jag mådde ganska bra ändå, så det var ju skönt. Men fick städa o så..det e inte så roligt o städa efter fest egentligen..men men, så blir det.  Sen träffade jag o Marcus anna o sanna lite senare med, o käka o kolla på tv o så. Det var trevligt. Men jag har kommit på attjag ska nog fan inte käka pizza mer...mår inte bra av det. Är fan fortfarande svullen sen igår! men visst jaghar ju ätit annat idag..men svullnaden byggs jubara på..så jagmår bara dåligt.. inte bra alls :/. Mår judåligt både psykiskt och fysiskt då.

Idag var det fint väder ute , så då bestämde vi att vi skulle ta en glass på Halvars, första gången iår ju. O det var gott. Sen åkte anna hem idag med.. men snart e de ju sommar, då kanske man kan försöka ses mer. Beror ju iofsg på med vad som händer i sommar.. Tänkte jag skulle ta tag idet nu i veckan o kolla upp det där med jobb mer..så man vet lite..

Aja, det var iaf min helg. Var skönt att man festade på fredagen, då får man en dag extra att vila upp sig på. Det är skönt!

Klipp


Såhär blev min klippning. Vet inte om det syns så mycket på bilden, men syns mer i verkligheten iaf, är nog de kortast jag haft de senaste typ 10 åren :O

RSS 2.0