tråk

Jaha ni här va de dött.. Men ja, det blir lätt så på sommaren, sitter inte så jättemycket vid datorn..  Va har hänt sen sist då?

* Varit med Marcus, vi har slappat sen varit på lite olika utflykter, typ Bullerbyn, Katthult, Omberg, Vadstena. Det var trevligt.
* Varit i Västervik och festat under visfestivalen, det var också trevligt. :) Fick träffa Rebecka med, så det var kul!. Åkte även och hälsade på min kusin Anna med familj som jag aldrig träffar, det var kul.
* Snuttan har fått sina kattungar nu..var 4 egetnligen, men blev bara 1 stackare kvar. De andra dog på olika sätt :( hemskt, då var jag lite ledsen ett tag.
* Var på tjejfest hos Lisa, det var trevligt o träffa alla :) och roligt var det med!

Nu är jag hos Marcus igen, så får vi se vad vi hittar på för kul denna vecka. Sen nästa vecka åker jag till Wacken!!!!!!!! :) yay!

Värme

Usch vilken värme det är nu! det är faktiskt bara jobbigt. Går inte sova o inte göra nåt.. man vill bara ligga i sjön hela dagen typ. Kunde inte sova inatt pga att de va så varmt o jag va helt klarvaken, så åkte senare till jobbet idag..tyvärr.. men men, man kan inte alltid va på topp! O när jag väl kom dit höll man ju på att smälta bort med, fan 25-26 grader, inomhus o jobba i! Fläktar ju inget heller nånstans, det var lagom roligt..   Får se om jag kna sova inatt..har att på takfläkten för fullt iaf, hela dan.Så lite svalt e de iaf.

I helgen var jag ju i Norrköping då, det blev ju inte rikgit som vi hade tänkt oss.. men det var ju trevligt ändå. Jag som sabba lite, men men, värme o alkohol är ingen  bra kombination! Inte för mig iaf. :/. På söndagen blev det iaf lite shopping i kletvärmen. sen blev det hemresa o ett dopp i sjön, det var skönt!

Snuttan har inte fått några ungar heller än, jag bara väntar.. Vet inte om jag vill släppa ut henne mer heller..hon va ute idag, men kanske kan släppa ut henne imorn med, sen får hon nog faktiskt va inne.. Man vet ju inte om hon föder nånstans ute o ja allt.. inte så roligt. Nära e de nog iaf.

Har äntligen pratat med Marcus nu med, har inte fått höra hans röst på 2 hela veckor! O imorn kommer han! :) love

Fredag

Nu var en veckas jobb till avklarat! 6-14 varje dag, sen 6-16 idag, men det har gått det med. Vi har t.om lyckats köra rekord på hyveln , inte illa! :D Så fick en t.shirt o glass idag (A) haha. Inte för att t-shirten e snygg, men jag kan ju alltid ha den till att sova lr jobba i liksom,.när jag väl fått rätt storlek.

Va ju på bio i tisdags med o såg Eclipse, men den var inte så bra som jag hade hoppats på :( då blev jag lite besviken faktiskt. Men men så är det väl ibland. Men nu tycker man ju nästan det borde komma en 4:a med :P men såvitt jag vet så gör det inte det. Egentligen skulle man väl kunna göra hur många filmer om dem somhelst.. men det går ju inte..tillslut blir det ju uttjatat liksom, men ändå.

Annars har det inte hänt så mycket mer denna veckan.. har varit ute o gått typ alla dagar med, allt från 3 km - ca 10km, det e bra :). Ska snart ut igen o gå några km. Önskar bara det borde synas lite mer, känns som jag gått upp sen jag kom hem nu i somras, på vissa ställen på kroppen iaf. Vill inte.

Imorn ska jag jobba igen... har visst lovat sofie att jag skulle städa med henne o fridh.. o skulle börja 6 igen, men jag ska bort sen på dagen så vet inte om jag orkar börja vid 6, så ska börja 8 iaf, :) får de lite hjälp på slutspurten, haha :). Annars hade de nog inte varit nåt problem med att börja vid 6..men då är jag ju säkert döseg hela dan o kvällen sen..inte kul. Sanna o jag ska nämligen åka upp till Norrköping o festa :) ska bli nice. Ska på Eriks födelsedagsfest med som blev denna helgen, ska bli trevligt :). Tänkte se om jag inte kan hitta nya badbyxor på söndag med..får gå lite på stan, efter jag sovit ut :P. Vill hitta ett nytt linne med. Jag fick ju nämligen lön igår, som de hade glömt att lägga in nu i juli, så fick de som förskott, slapp jag ju låna av pappa :) de e bra. Men inte så bra ändå.. pengar försvinner visst lätt när de hamnar i mina händer.. Men måste va sparsam, betalade de mesta av räkningarna igår, men har hyran kvar. Den täntke jag betala sen när jag får den riktiga lönen, inte för de e så mkt, men la ju undan från denna med, så det ska nog gå. Men måsteju ändå spara med till Wacken och tills jag flyttar upp o så igen. Men det ska gå. Tänk Erika!

Saknar Marcus så himla mycket med! Men på måndag kommer han äntligen hem o på tisdag kommer han äntligen till mig! gah :) Älska <3, mys pys.

RSS 2.0