Äntligen!

 

Haha äntligen är det dags för Ullared! På lördag morgon bär det av, yay! :) Det ska bli kul! Känner på mig att jag kommer göra av med massa med pengar...men men, det ordnar sig alltid som sagt.

 

Annars händer inte så mycket nu..har praktik nu o i 2 veckor framöver och massa plugg utöver det. Träffade Anna, en tjej jag pratat med på internet, i tisdags, det var trevligt :) vi gick runt på stan o prata o bara va liksom. Lätt o prata med o sådär :).

 

Förövrigt känner jag mig ganska deprimerad nu..det är så mycket med allting.. :/ Det är skolan, praktiken, jobb, hemmet.. Känns  som man inte hinner med nåt.. Vill egentligen bara krypa ihop i ett hörn o gråta i flera dagar. Så jävla jobbigt! Vill bara sova, men får inte göra det förrän nästa helg.........


Här är lite bilder.. på mina vänner o en ful(l) jag..



MM titta på mig liksom............gah!





Sanna, linda o johan :)




En jättesöt bild på Rebecka o Linda! :)




Här har vi nog två fulla människor.. ;) haha. Ja titta på mig.. ingen mer kamera i närheten tack!

Från Otten

Då var det dags...

...för lite uppdatering igen då.. har inte haft tid att sitta här. Sitter som sagt sällan vid datorn längre, bara en liten stund ibland för att kolla mejl o facebook :P o läsa andras bloggar.. min själv är ju så tråkig.

Har iaf jobbat, 3 dagar förra veckan. :) pengar o erfarenhet, inte fel! Sen i fredags vart de fest hos Sanna :) var en mycket kul kväll faktiskt! Men dock blev jag lite för full..men det e ju en annan femma ;). Det var iaf jag, Marcus, Sanna, Linda, Johan, Rebecka o Linus :). Sen blev det utgång på Otten. O där klagade jag på fotograffen att han tog alltid bilder på mig där men jag blir fan aldrig med på internet där dom läggs ut! MEn då sa han att det inte var han som bestämde de.. men jag sa till han iaf. O ja jag såg ju resultatet nu idag.. Vårat gäng var med på 4 lr 5 bilder. Varav jag var med på 2, en med marcus o en med rebecka. Men gud så jag skäms! Kan man va så ful?! Så ful, borta och full! Ne, jag ska fan inte klaga mer, han la säkert upp dom fula bilderna bara för att! Gah!!!! Ska hädanefter undvika kameran där. usch! Kolla själva (lägger upp några bilder här i).

Sen på lördagen blev de iaf fest igen........ :P men det gick bra. Då var vi här hemma, men det var också trevligt :). Det var jag, marcus, sanna, linda o johan. Sen kom jerker o david :) sen 3 killar o en tjej till. Men dom där killarna kunde väl lika gärna kvittat.......va snäll jag är :P haha men så va de. Va roligare innan dom kom o när dom gått! :D haha. Sen skulle vi iaf ha gått ut på Karateklubben på Trappan, men vi stod i kö i typ en timme, kom dit ca 00. O vid 1 hade vi då fortfarande inte kommit in, men stod vid dörren precis, så kommer en vakt o säger att de kommer dröja en timme till innan vi får komma in! O vi bara.. ne vi går. Så sanna o jag o marcus drog o käka, medan johan o linda skulle gå vidare till hugo lr otten, men de va visst kö där med. :P Sen drog sanna iaf hem o  marcus, jag o linda o johan hade visst efterfest här hemma hos mig, lr rättare sagt så hade dom det, jag somnade. 

Men det var iaf 2 trevliga kvällar :) men lite mkt skit den här helgen, med mat o dricka.. usch o fy. hej svullen bulle.

Idag ringde de om jobb med så var iväg o jobba på ett ställe, o ska va där imorn med :). Har egentligen föreläsningar imorgon, men jag struntar i dem, man måste ju som sagt inte gå på dem, även om de kanske hade varit intressanta. Men kan jag tjäna kanske 700 spänn så tackar jag nog inte nej till det.


SABATON!



Åh fy fan va jag längtar! Jag vill bara ställa mig o hoppa upp o ner när jag hör denna låten! Lite mer än en månad kvar bara, sen kommer Sabaton till Norrköping, helt perfekt! Hoppas dom är lika bra som sist bara, men dom har ju aldrig varit dåliga live när jag sett dem iaf :)!

Oops..

Var visst ett tag sen jag skrev.. :P

Men vad har hänt sen sist?

  • Tungpiercingen läker fint, jag kan äta vanlig mat o allt, så no problems, asskönt! :)
  • Har haft praktik i 2 veckor, vilket har varit kul :) trivs mer o mer där nu. Har varit lite mer med småbarnen nu med, gull!
  • Fått lite vikariejobb, så ska jobba imon, torsdag och fredag. Yes! :)
  • Tjejkväll med Rebecka och Sanna som blev till avslutningsfest för Mats som nu har flyttat, tråkigt :/ men festen var kul! :)
  • Var hemma i helgen, ville träffa kattungen, sen bara ta det lugnt o inte göra nåt speciellt liksom, bara va med familjen. Vilket jag också va, plockade svamp med Kristin o bara va liksom. Skönt. O Alice (kattungen) va så söt, dom får inte ge bort henne! Isåfall vill ju jag ha henne, men jag tål ju inte katter helt :/ dock märkte jag inget nu när jag va hemma..så får se. Men Marcus tål ju inte pälsdjur heller..bajs.
  • Vill ha nya skor och längtar till Ullared! :D

Bye!

Smärta

Då var det dags att gå igenom samma smärta igen som jag gjorde för nästan exakt ett år sen..dvs tungpiercing! :P haha. Va ju o tog nytt hål idag, för det andra hade växt igen. O det gjorde ju nästan lika ont som sist. O nu känns de ju som man sitter med värsta stora saken i munnen, läkpiercingen vill säga. Men får byta om 2-3 veckor, beroende på hur det känns, så det e ju skönt :). Men lite jobbigt o prata nu bara, o äta.. Kan ju inte äta riktigt normalt, sist levde jag på yoggi o mackor, o det har jag bunkrat upp med nu med :P varm mat får man ju inte äta, isf ljummen, men jag ska säga er att det är skitsvårt att tugga, för man tänker inte redigt på det.. så helt plötsligt sitter man där o biter på piercingen, o det gör ont ska jag be o få tala om! Men det gick ju bra o leva på det sist så, så det ska väl gå nu med. Hade ju inte ont i magen iaf på ca 2 veckor, eftersom jag inte kunde äta så snabbt :P så det var ju skönt. Men men vi får se hur det går nu, måste ju försöka äta nån liten mat då o då iaf. :).

Mår annars förövrigt bättre idag, den där sjuk/förkylningen försvann förhoppningsvis, det är bara huvudvärken kvar.
Är nog dags att lägga sig snart med, måste upp 6 imorn. :/ blä.

Marcus och jag måste också kolla över våran matkassa, det hjar blivit lite mycket handlade nu på de senaste. Man får helt enkelt äta upp hemma först innan man köper nytt! tänk på det!

Usch

Känns som jag börjar bli sjuk.. :(. Har haft skitont i huvudet i flera dagar, men det beror på annat med.. Meniaf igår hade jag ont i huvudet o snora lite, sen idag när jag vakna va jag typ helt orkeslös. Jag va konstig i halsen, hade ont i huvudet och ingen ork i kroppen. Känner mig helt blek och slut med.. Får se om jag orkar gå imorn. Vill ju gå, för det e ju jobbigt om jag måste ta igen..om jag nu måste det vill säga.. Får se. Måste iaf gå på torsdag för då ska jag va på småbarnsavdelningen, sen möte med min handledare!

Har iaf diskat nu..sen borde jag plugga lite, sen ska jag iväg o mata Beckas kissemissar. Jag har blivit värsta djurvakten åt mina kompisar :P Men det gör inget :) Jag gillar djur, sen så tar jag ju på mig ansvaret med ibland med så, självmant.

Tackar!







Med denna fina utmärkelse kommer några små förpliktelser:
♦ kopiera in awardbilden i din blogg för att visa att du har fått den
♦ tacka och länka till den som nominerade dig
♦ nominera sju andra bloggare och länka till dem
♦ berätta sju intressanta saker om dig själv


Tack så mycket Jenny :)


7 intressanta saker om mig ( om det nu är nåt intressant..):

  • Jag är snart klar förskolelärare :)
  • Jag är nybliven sambo med min älskling :)
  • Jag är lite av en allätare inom musik men min favoritgenre är ändå rock/hårdrock
  • Godis är min stora last - farligt...
  • Jag har aldrig i hela mitt liv rökt en cigarett
  • Jag är ganska känslig
  • Jag vill väldigt gärna ha motivationen till att vara nyttig o träna o allt..men det har jag inte. Jag ger upp för lätt

Jag vill nominera följande:

Rebecka - hon är aktiv i sin blogg och en av mina bästa vänner :)

Lisa - en vän och hennes blogg är rolig att läsa, speciellt om man känner henne :)
Stina - en vän som skriver på ett härligt sätt, så att det blir kul att läsa :)
Linda - härliga linda som skriver om allt möjligt, kul att läsa :)
Martina - mina fina martina som också skriver om allt möjligt och blir intressant att läsa eftersom vi inte ses så mycket nuförtiden.. :/
Anna - en tjej som jag inte träffat än, men är kul att läsa, för hon uppdaterar så ofta :)
Mats - mats är en rolig prick, men tyvärr skriver han inte så ofta :(. Men jag vet iaf uppkomsten till hans bloggnamn!

Volbeat




Hade ju så väldigt hemskt gärna velat gå på Volbeat i höst! Biljetterna kom väl ut redan i somras, men hade då inga pengar..så tänkte att vi beställer biljetter i augusti när man fått pengar.. Men då finns de ju inga biljetter kvar som man vill ha..! Vi vill nämligen ha ståplats, för sittplats är inte så värst roligt faktiskt. O det var tänkt att vi skulle ta Stockholm, men kollade i Göteborg o Malmö med. O det fanns ståbiljetter kvar i Malmö, men det var en torsdag, så då kunde inte jag åka.. Sen när jag kolla nästa gång var de med slut där.. Sen nu satt jag o kolla på blocket om det fanns nån som sålde biljetter. O då fanns det andra företag, förutom Ticnet som sålde biljetter.. Men jävlar va dyra dom va! Jag höll på att dö. Har för mig om de biljetter vi kollade på kostade 495, o det är fan mycket, man ska ju ta sig dit med..så det blir ju lite dyrt liksom. Men på de här andra sidorna så ville de ha minst 695 för ståplats! Fy fan säger jag. De sista jag hittade nu kostade t.o.m 995! Helt sjukt!

Så det är iaf tråkigt att det inte blir nåt.. :( får väl satsa på o se om de kommer nästa år på nån konsert eller festival..då ska jag fan se dom! För det har jag velat nu länge!

Söndag

Då var det söndag igen, men känns som denna helgen inte gått så jättefort ändå, det är skönt!
Idag har inte mycket hänt, kom upp ganska sent.. Har iaf skickat in mitt litteraturseminariumpapper..vet inte om det blir godkänt..men det återstår att se! Sen var jag nere på Gina o köpte en tröja jag har velat ha, så nu köpte jag den :) men nu får det fan vara nog med shopping o allt handlande! Måste spara mina pengar..månaden har ju bara börjat precis.

Har tänkt att jag ska plugga lite till idag..läsa lite till praktiken. Sen laga mat o förbereda lite tills imorn. Nu är jag ute på praktik i  2 veckor, så på dagarna är det inte mycket mer än det som händer. O jag blev ledsen i fredags på praktiken, det var en tjej som sa att jag hade stor mage ;( det tycker jag faktiskt inte jag har..

Behöver hitta lite papper som saknas inför min praktik med..men dom ligger säkert på vinden..o där går ju inte att komma in.. gah. FÅr kolla om jag har dom på min hårddisk kanske. Vore bra om jag kunde hitta dem nämligen..

Ne nu ska jag diska lr nåt. bye!

Lördag

Jag skulle ju uppdaterat i onsdags, men hade inte tid för det, sen hade jag inte tid i torsdags eller igår heller. Fullt upp har jag haft.

Men det som skedde i onsdags var iaf att Marcus flyttade in hos mig! :) Så hela onsdagen gick åt till att packa, handla och flytta pch packa upp. Först på dagen åkte vi in till stan och handlade lite, handlade bl.a ljus, kuddar och filt på Ikea som jag tänkt göra länge, och nu är det gjort iaf :). Sen var det tillbaka till Ljungsbro, hyra släp och packa ut o in. O första gången i hela mitt liv som jag skulle köra med släp! Läskigt! Men det var ju inte så stort släp, så det var ju lugnt, men skulle ju köra ända till Norrköping med och i stan o allt, men det gick fin fint :). *Stolt* ;) haha. Fick lite hjälp av Linus med och packa in här i Norrköping. Trodde inte det skulle bli så mycket grejer, men det blev det! fy.
Sen var vi iaf tvungna att åka tillbaka till Ljungsbro med släp och bil. Hade man varit lite smart kunde vi ju lånat en bil här..men kom inte på det förrän på tisdagkvällen o då var jag ju redan hos Marcus..men men iuaf, det gick ju bra det här ändå. Sen iaf så skjutsade Marcus pappa o mamma tillbaka oss till stan :) blev en snabbis på Hageby Centrum med. Det var ju Happy Hour.

Sen när vi kom tillbaka så packade vi undan mitt skrivbord o TV pch packade upp Marcus saker istället. Sen blev det mat, efter typ hundra timmar. Men det resulterade sedan i att jag vaknade med världens magkramp vid 4 på natten, inte skönt!men men

Nu ser det ju som sagt lite annorlunda ut här hemma, lite andra grejer och lite mer grejer. O masa jävla sladdar som hänger under bordet till all elektronik Marcus har, men men, det får man väl stå ut med när man bor med en kille :P. Jag är ju en sån som vill stänga av alla apparter och knappar under natten med och när man inte använder dem..men sån är inte Marcus..men men, får leva med det också helt enkelt :P. Men har lite problem med vad jag ska göra av alla mina papper och böcker, för de får ju inte plats på skrivbordet längre..men kommer väl på nån bra lösning så småningom. Mitt förråd uppe på vinden är också fullt nu, nu kan jag faktiskt inte gå in i det, för att mitt skrivbord står mitt i. Men får nog ta o skruva isär det nån dag..för sådär kan jag inte ha det.. måste ju faktiskt kunna komma in till mina lådor om det är nåt jag vill ha, eller nåt annat jag måste packa ner.  Jag har helt enkelt alldeles för mycket saker! suck, borde verkligen ta hit nån som kan rensa åt mig..själv har jag ju så svårt för att slänga saker..även om jag inte ens behöver dom! blä.

I torsdags kväll var jag också på tjejkväll tillsammans med Rebecka och Sanna, det var trevligt! :) Tog också på mig att jag kunde vara hundvakt tills idag, så tog med mig Mille hem så var han här tills idag :) Det var både mysigt och jobbigt :P. Mysigt o ha en lite grishund, men jobbigt att han bajsar och kissar inne och att han ska leka när man själv vill sova :P. Men igår kväll va han lugn iaf, så det var skönt :) vi hade det bara mysigt i soffan, vi 3 :). Lr ja , inte Marcus kanske, han bara nös o nös o va sjuk typ pga allergi, stackarn :/.

Ne men nu ska jag sluta skriva, blev lite långt :P Har iaf städat nu o ska lägga på mattorna o ställa undan lite, sen blir det mys o TV :)


RSS 2.0