Sjukling

Då var man sjuk igen då..var väl väntat.. Har känt mig lite konstig i hals och näsa nu ett par morgnar tillbaks, och igår bröt det ut.. Öppnade igår med,så då var man ju extra seg, + att mötet i måndags blev sent..åkte hem 20.30...segt. Så igår försökte jag vila när jag kom hem och gjorde de så gott jag kunde.. Mendet blev inte bättre tills idag.. Jag gick dock till jobbet idag, men kände mig piss..sen tog jag febern när jag hade ätit och lite,och då hade jag 38.1, det e inte mkt..men det e feber och jag mådde dåligt i hela kroppen.. Sitter som en klump i magen och halsen, sen näsan e lite konstig, sen är jag orkeslös. Mina leder och muskler gör skitont. Gjorde hur ont som helst när en liten kille satt i mitt knä idag :/. Så jag var på jobbet i 1 ½ timme..sen åkte jag hem...nödvändigt...not. Men fårseomjag går imorn. Mår bättre nu när jag tagit en tablett och sovit och vilat några timmar.. Men de räknade inte med mig imorn, och vi har för den delen inteså mkt barn heller..massasjuka..så var ju därförmedväntat att jag skulle bli..  Men jag får se imorn som sagt. Kanske e bra attvara hemma och vila faktiskt.

Var ju alla hjärtans dag i måndags med (men vi hade ju det i söndags.), och jag fick en jättegullig grej av Marcus :). Fick två svarta mindre fotoramar, så i den ena av den hade han satt i det kortet i svartvitt, som finns i mitt förra inlägg :) Det var fint! Sen fick jag sätta i valfritt kort i den andra.SÅvdet funderar jag på vad som ska bli i det :). Av mig fick Marcus ett örngot, jag visste inte vad jag skulle ge honom :P Men han tyckte det var sött. Hihi passade honom.


Alla hjärtans dag

 

 

Imorgon är det alla hjärtans dag. Men jag jobbar verkligen hela dagen imorn, jobbar 9.15-17-45, sen är det möte från 17.45 -20...suck! Men jag får gå hem vid 19.15, för jag börjar jobba 6.15 på tisdagen.. Men är det något viktigt så är det ju bra om jag stannar kvar till 20..men jag måste ju inte..det får jag se imorn. Men det blir iaf sent, jag kanske är hemma antignen framåt 20 lr framåt 20.30..beror ju på när jag går och när buss och spårvagnar går..så segt..! Men då är det iaf bara typ säga hej till Marcus sen lägga sig.. eftersom man ska upp så tidigt.. Så det blir ju inget alla hjärtans dag-firande för våran del. Så därför har vi tänkt att ta det idag istället! :) Äta nåt gott o sådär :) Ha det lite mys.

 


Söndag

Igår var Sanna och Mille här :). Vi fixade ytterligare lite inför vår examensfest, sen åt vi o kollade på film :) Det var mysigt! Vi såg senaste SAW-filmen, den var bra, men inte den bästa. Men man borde nästan sett alla filmerna på rad för att verkligen förstå allt! Dom hänger ju liksom ihop, och de visar ju även tillbakablickar och sådant.

Och angående den lägenheten Marcus och jag var och kollade på i torsdags så blev det ignet med den, den var för liten för oss, vilket jag också trodde fårn början..men men, så det är bara att leta vidare!

ZzZzZzzzzz

Blev en lång dag idag känns det som.. Haft fullt upp med. Vi var bara 2 idag på 11 barn, som inte lyssnar och som gråter och allt.. Men det gick! Jag fick iaf gå 6.15 -14-45. Det är ju en vanlig dag angående tider, men det känns tuffare, för arbetet är ju krävande liksom, sen så får man gå upp tidigt o bla bla. Vanligtvis brukar man sluta 13 lr 13.30 då.. men nu blev det senare, så nu e jag trött!

Men snart ska vi iväg på lägenhetsvisning, får se vad det är för något!

Har även fått mejl nu att mina betyg har kommit in till betygsrapporteringen så nu är min kurs avslutad! och det innebär också nu att mitt examensarbete kommer gå i tryck så att jag inom en snar framtid kommer få det tryckt hem i brevlådan, coolt :). Sen kan jag nu också beställa mitt examensbevis, för nu är min utbildning klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! :D. Så det ska jag fixa nästa vecka med, är lite papper som behövs först.. Men nice, nice ;).


Duktig!

 

Nu har jag äntligen städat klart! :) så himla skönt, känns rent och städat! (och det borde det väl kännas med:P).

Har kvalitetstid med mig själv idag, det behövs ibland! Så himla skönt faktiskt. Jag är liksom aldrig ensam. Men nu är jag det, så jag har fixat här hemma och varit duktig, sen lyssnar jag högt på bra musik! Men det gör mig partysugen också ;P. Får väl se när det blir partaj nästa gång! Då ska det iaf sluta bra, har jag bestämt!

 

Ska laga mat nu, blir lite spaghetti och köttfärssås. Är skithungrig för en gångs skull, brukar nästan aldrig vara hungrig på kvällen när jag kommer hem från jobbet, för jag har ju alltid ätit lunch liksom, och ibland mellanmål. Fast jag äter nästan alltid middag hemma ändå, var väl typ igår som var ett undantag, jag känner inte att jag behöver trycka i mig en hel måltid till egentligen..fast det är ju bra, är väl så man ska göra..men men. Idag var ju ingen höjdarmat till lunch iaf, ris och köttgryta..yay...... Min favvo verkligen! Not! Så ska bli gott med min egen mat nu!

 

Sen blir det nog att jag lägger mig framför tvn o bara slappnar av när jag har ätit.

 

Förresten, på torsdag ska vi på visning på en lägenhet! Får ser hur den ser ut, den ska vara fin och ha balkong och diskmaskin o bla bla. Men det återstår att se, den kanske är för liten för oss, men värt att ge en chans ändå!


Suck

Jag är sämst på det här med att skriva här.. men kan ta en liten uppdatering sen sist, sen får jag väl försöka bättra mig!

Förra helgen vart det fest - misslyckad. Tyvärr. Första delen var rolig, andra delen av kvällen var inte lika kul. Men det pratar vi inte om.

I veckan som var så var det som vanligt jobb, sen träffade jag Anna en sväng, det var trevligt :) jag klippte förövrigt hennes lugg och hon blev nöjd! :) O jag älskar ju o klippa, även om det kanske inte blir så bra :P . Jag var även med Sanna en sväng, vi kollade bland annat på lokal till vår kommande examensfest, och tror det blir att vi tar den! Har varit lite jobbigt på andra fronter med..men det ordnar väl upp sig nån gång förhoppningsvis.

Sen nu i helgen så tänkte jag ha en lugn helg, men det blev inte redigt så ändå.. fast inte så fartig ändå om man säger så. Marcus var på fest i Linköping, så jag var med Rebecka och Linus, vi var och bowlade och jag lekte frisör igen när jag färgade Rebeckas hår :). I bowlingen kom jag 2a iaf ;). 1:a lär jag nog aldrig komma.. :P Så blev ganska sent den kvällen/natten, så igår va jag trött och det var segt att ta sig upp idag kl 5.. blev 20 över:P men det gör inget. FÅr skjuts nu de här dagarna :) så det är skönt! 15 min senare får jag åka då, mycket bra! Har öppning imorn med som sagt.. Men det bästa med det e ju att man slutar tidigt iaf! :).

Sitter fortfarande och letar massa lägenheter, och söker som en tok, men får man nåt?! NÄAE!! Vi fick dock erbjudande på en som jag hade tittat lite på..men vi skiter nog i den..vi vill så väldigt gärna ha balkong, och den hade inte det :/ jag sökte den mest bara för det var en 2a.. Men jag ville liksom ha balkong när jag flytta till den här med, så då tycker jag faktiskt att vi borde göra så. Så bråttom är det ju egnetligen inte med att flytta.. men det vore väldigt skönt! Man går ju varandra på nerverna lite här hemma.. Sen känner jag att det vore skönt med en nystart med, börja om liksom med något. Få flytta o rensa  lite o göra om lite, köpa lite nytt. Men det får vänta då.... suck.

Inte någon som vet en ledig 2a, ganska centralt i Norrköping, med BALKONG, med rimlig hyra också?!

RSS 2.0