:)

På onsdag händer det saker! :) Uppdatering kommer för er som inte vet. Surprise surprise! ;)

Rening!

Har också påbörjat en detoxkur idag, alltså en reningskur för kroppen. Ska göra det i 7 dagar. Ska dricka nån äcklig smörja varje morgon, sen dricka massa vatten till, och det är jobbigt att dricka så mycket vatten, blir ju så enormt pissnödig hela tiden! Är inte van att dricka såhär mycket, men det ska ju va bra. Har inte ens druckit så mycket som man ska idag.. dumt. Kommer skvalpa om mig när jag går förbi snart. O själva smörjan jag dricker smakar kallt te, (inte iste) utan kallt örtte..mm mums. Men men, får se om det känns bättre sen efter denna vecka. Ska också undvika socker och alkohol, och kaffe, men det är ju inget jag dricker ändå. Skräpmat är ju heller inte så bra o äta. Återkommer med hur det går, och om jag fått några bieffekter, typ ont i magen, som man kunde få.


hej

Fan va jag e dålig på att uppdatera här.. men blir så när man har annat o göra o inte är hemma osv.

Förra veckan var jag då på stan med Rebecka, :) hittade bl.a ett blommigt linne, en blommig tröja, leggins, nagelfix o lite annat skit. Blir alltid att jag shoppar massa när jag fått pengar, det är ingen bra vana :/. Nog för att jag fick massa pengar nu o har råd att shoppa, men det betyder inte att jag MÅSTE.  Men men, har faktiskt varit duktigt o lagt undan massa med, :). O en sak på tal om det.. pappa har hand om mitt sparkonto, för att jag kan inte ha det själv, så då för jag alltså över pengar till honom- Men så ringde mamma förra veckan o sa att de hade inte kommit in några pengar på mitt sparkonto. Då trodde jag att jag hade kontonummret till mitt konto, för det hade pappa sagt! Men det var pappas egna konto, så jag har suttit o fört över pengar till honom utan att han har fört över dom till mitt sparkonto! Smart, men det resulterade iaf i, efter lite efterforskning, att han hade glömt de flera gånger, så jag fick några extra pengar till mitt sparkonto denna månaden, inte fel! :) hehe.

Marcus var här med och myste med mig i veckan :) sen på fredagen drog vi till Linköping för överraskningsfest för en av hans kompisar, och han blev verkligen överraskad! :) Det var kul, och han tyckte om det med så, perfekt! :). Det var en trevlig kväll, som dock kanske inte slutade lika trevligt..marcus + dålig + buss...gissa själva.

Sen på lördagen iaf när vi vaknat o så så blev det en sväng på Ljungsbro marknad, hittade allt lite :) jag älskar marknader! :D.

Sen var det söndag, igår, och då åkte jag hem. Sen idag så har jag varit ute o gått, varit i skolan, fixat lite annat, sen pluggat o lagat mat.

Har förresten råkat svälja en kula (för andra gången!) till min tungpiercing, vilket resulterade i att jag fick ta ur den, o nu har den jävlen läkt igen! På mindre än en dag... suck. Så var hos Jonni idag o skulle fixa de..men de gick ju inte..så måste ta om hålet! AAAAAAAAAJ! Är det värt smärtan? Jag ska fundera på det. Isf blir det nästa vecka.



Hejohå

Igår började jag ju skolan då, näst sista kursen innan jag är klar! Fan va läskigt... Men det ska nog gå bra det med, tror gruppen verkar okej med. Finns ju andra däremot som det är redigt synd om.. Men men. Det känns som det kommer bli ganska mycket o göra med, men så brukar det ju alltid kännas i början, sen rullar det på som vanligt.. Känns dock som det kommer bli mycket att göra på praktiken med..och där jag är brukar det vara lite snålt med tid för mig också när jag ska göra nåt..men det ska väl ordna sig det med, det återstår att se helt enkelt. Måste ringa dit idag med och säga att jag ska komma nästa vecka.

Sen efter skolan igår var jag med Rebecka, vi lagade mat o prata bara, trevligt som vanligt :).

Idag skulle jag egentligen varit i skolan med, men vi bestämde i gruppen att vi tar det imorn istället, så då fick jag en ledig idag. Så idag ska jag ägna mig åt att städa, plugga och tvätta. Skulle egentligen tvättat på fredag, men tar det idag istället. :) så slipper jag stressa på fredag eftersom vi ska bort då med!

Ser ut som att det inte blir nåt Volbeat i höst heller ;( *gråter floder* passar inte med skolan, sen ville vi ju ha ståplats.. :(

Nene..men nu e de bäst jag fortsätter med allt jag ska göra, måste hitta på nån mat med så att det blir matlåda imorn!

Födelsedag och augustifest

Då var det dags att uppdatera vad som hänt de senaste dagarna, eftersom jag inte har haft tid att sitta här och skriva.

I onsdags så fyllde ju Marcus år, så han kom hit på kvällen. Lite sent kanske pga av saker han skulle göra innan, men han kom iaf :). Jag är glad för det. Så hade jag bakat en tårta o gjort tacopaj som vi åt :). Sen fick han mina presenter, jag gav honom ett par solglasögon med spegelglas, några öl, sen ett silverarmband :) han blev glad och det var bra! :) hihi.

I torsdags gjorde jag omtenta, och jag tror faktiskt att det gick bra. Vi håller tummarna för det iaf. Sen när jag var klar så mötte jag upp Anna som hade kommit till stan :) sen följde jag med henne och klippte sig, sen gick vi hem och åt och lite, sen drog vi (jag, anna och Marcus) vidare mot RIX FM - festivalen. Det var helt okej, men inget sådär värst jättebra. Såg Anna Bergendahl, Erik Grönwall, Eric Saade, Velvet, Linda Bengtzing, Broken Door, Timotej, och nån mer som jag har glömt.

På fredagen så klippte Anna om sig, för hon var inte helnöjd :P men sen blev de bra iaf. Sen gick vi på marknaden, som förövrigt heller inte var så mycket att ha. Sen var det matdags och sedan göra sig iordning för fest! Senare kom också Mats, Erik och Björn. Så vi blev 6 pers iaf, och det är ju alltid mer än 3 :) haha. Så det var trevligt, sjöng singstar och lite med, det var länge sen! Sedan drog alla utom Erik vidare mot Otten. På vägen dit var det nån jävla emo-tjej som hoppade fram o skulle skrämma folk som gick förbi, vilket jag tycker var väldigt onödigt! För den jäveln hade en ölburk i handen också som hon slog emot min kind med så jag är svullen, har ont i benet där + att jag har ett blåmärke där, tack för den!! O förlåt kunde hon ju knappt säga heller. skitunge.
Inne på Otten iaf var det sådär, var itne så mkt folk o ja, ne, det var sådär men dög iaf. Sen blev det lite mcdonalds och hemgång.

I lördags så blev det tacos och sedan åkte marcus o björn hem. Så var anna och jag kvar och vi gick en till sväng på marknaden, sen gick vi hem och kollade på film och tog det bara lugnt. Jag mådde bra iaf, anna var det värre med ;P haha.

Och nu är det söndag och anna har åkt hem med. Först åt vi sen gick vi en sväng på stan och jag hittade en blommig tröja som jag troligen ska köpa när jag fått pengar :) vill ju ha ett blommigt linne, men finns ju fan inga! så blir nog denna tröjan iaf :). Den e fin. Sen när anna åkte så gick jag lite på stan själv, köpte block o så. Sen här hemma har jag städat undan och diskat. Måste torka golvet med..för min hårsprayflaska gick sönder i fredags, + annat massa spill på golvet. Men jag tar nog det sen, eller imorn. Har förberett mig lite för skolan nu med. Sen nu ska jag snart äta.

Skolan börjar ju imorn då med. Känns bra faktiskt att komma in i rutinerna igen, men samtidigt känns det som att det kommer bli så himla mycket att göra så jag kommer väl gå in i väggen eller nåt. :S usch, det e verkligen fullspäckat schema! Jag är ju van att vara ledig nån dag sådär med..men det e jag inte nu. Enligt den senaste versionen av schemat är jag nu ledig en hel dag (förutom helgerna) på 8 veckor! Sjukt, lr ja det e väl så det ska va, men gah! Inte van vid det. Inte när man har såhär mycket att göra heller.. Men men det ska väl ordna sig som allt annat här i livet gör.

Nu ska jag äta, bye!

<3

 

 

Får ju inte glömma att min lilla fis fyllde år i onsdags :) Grattis till min älskling! :)

 

(lite sent, men har inte haft tid att uppdatera)


Hej!

Nu är jag tillbaka i Norrköping igen då! Kom tillbaka i söndags. Marcus följde med också :). Så nu har jag hållt på o fixat o trixat massa, har möblerat om och bakat o gjort iordning på vinden. Packat upp med. Nu håller jag på och städar och tvättar med! Så fullt upp. Marcus har åkt nu med, han skulle iväg på badminton, men var nåt krångel med en bro på vägen, så tåget gick inte så massa krångel..men nu kom han på en buss iaf, tur för honom! :) får han väl spela badminton en liten stund iaf, plutten :). Han fyller år imorn med! :) Då kommer han till mig igen, egentligen kanske jag skulle komma till honom, men det var hans erbjudande att komma hit så. Men hade inte jag behövt tvätta nu så kunde jag ju följt med honom hem. Men men.  Skulle köpa min sista present åt honom på stan innan med, men hitta inte exakt de jag ville ha :( så ska kolla en liten sväng imorn med på förmiddagen.

Skulle ju egentligen varit hundvakt denna veckan med, men nu har ju Sanna blivit sjuk :( stackarn, massa problem ju.. Inget blev nog riktigt som det var tänkt egentligen. Så tråkigt just denna veckan med ju, med augustifesten och allt. Så vi får se hur det blir.

Har prov på torsdag med.. jag vill inte! För jag har ingen motivation till att öva heller.. :( kommer väl gå åt helvete.. men får väl se. Ska öva mer sen och imorn! Sen får jag gå o göra mitt bästa.

På tal om augustifesten så kommer ju Anna upp med, ska bli trevligt :). Se om det är nån som vill festa med! Blev lite lagom förvånad att en viss person hörde av sig..det var nog den jag sist hade räknat med.. knäppt.

Hellu!

(Visst är bilden snygg ;P Längst resp kortast i gänget!)

 

Då var jag hemma igen då! Har varit en trevlig vecka på festivalen. Var bra väder med, va bara dålig väder när vi åkte dit o hem, så det var ju perfekt! :) Såg massa bra band o hade de bara allmänt bra :). Men sista dagen/dagarna va de lite jobbigt, då hade jag ont typ överallt, var helt slut. O nu när jag kommit hem har jag lyckats bli sjuk med. Men det är smällar man får ta. Har fått lite solbränna med så det e ju nice :).
Några band/artister jag såg var t.ex: Iron Maiden, Mötley Crüe, Alice Cooper, Tarja, Arch Enemy och Edguy :). Hade faktiskt mest sett framemot Mötley, vet inte varför, men hade bara det, och dom var fan bra :) O snygga (A). Haha. Stod inte alltför långt bak då heller, så det var nice! :) Sen är det alltid nån vänlig själv på varje konsert som frågar om jag vill sitta på dennes axlar och det tackar jag ju inte nej till! Allt för o se bra liksom :). Tackade nog bara nej en gång, men det var bara för att jag brydde mig inte så mycket om det bandet, + att vi strax skulle gå därifrån.

En grej jag alltid velat göra med är att crowdsurfra och tänkte att iår ska jag fan göra det! O Totto sa att " Erika, du måste ju göra sådär, det ska vi ordna". Och det gjorde jag med! Haha jag är så nöjd! det var kul, men ltie obehagligt med. Men coolt ändå. Lyckades få mitt linne sönderrivet med, det var ju inte så kul, men aja, smällar man får ta.

Denna veckan blev ju inte rikgit som jag tänkt mig då heller, då jag hade tänkt att ut o gå massa o röra på mig efter den där feta veckan, men så blev jag ju sjuk redan i måndags så det sket sig ju! Men får ta igen det nästa vecka o efter det osv. :).  Var och spelade minigolf och åt med Anna och Sanna igår med :) det var trevligr, men var nog precis det jag orkade..hade ju feber.. men nu mår jag bättre iaf. Och Imorn åker jag hem igen, till Norrköping då. Fast först ska jag till Marcus, vi ska på kräftskiva på lördag med, det ska bli trevligt :). Vet bara inte vad jag ska ha på mig.. så himla svårt! Ingenting sitter ju bra  ;( ser inte bra ut i nåt. Men det ordnar sig väl..



Resa

Wiiie ! Nu är det snart onsdag o då drar vi till Wacken! :) Men min resa börjar redan imorn, då jag drar till Martina :) sen sover jag där o vi ska handla o lite, sen åker vi på onsdag morgon! Ska bli så kul!! Men jag har ändå inte riktigt fattat att jag ska åka..sommaren har gått så fort liksom, o jag har inte lyssnat på sån musik nu på ett tag heller..sen har vi allmänt inte pratat om det så mkt heller så det känns så konstigt på nåt sätt. Men det ska bli kul som fan o komma iväg på festival iaf :) jag gillar't ;). Men känns som jag packat med mig för mycket..men det har jag väl kanske inte egentligen..jag vet inte.. SKa packa om hos martina imorn tänkte jag :P hon får hjälpa mig lite o se vad jag ska ha med mig. Egentligen behöver man ju inte så mkt kläder., Necessären är proppfull den med..men vet inte med vad :P men antagligen sakere jag behöver. O medicinväskan e packad med, så jag ska nog klara mig :P. 

Uppdatering kommer när jag e hemma igen! Ge mig bra väder också så ska det nog bli bra.

RSS 2.0