Tisdag

I onsdags kom ju Sofie till mig då, sen var hon här tills i lördags :). vi har mest kollat på tv, pratat, lagat mat o varit på stan typ. Jag har varit i skolan med, hon var med en stund men tröttnade :P.
Sen i lördags skulle  vi ju åka hem, mitt i snöovädret..yay. O det blev ju ingen rolig dag. Vi gick härifrån vid typ 10.15, o skulle varit i Vimmerby vid 13.47. Vi var i Vimmerby vid 16.00 typ.. jippie liksom. Pga inställda tåg, försenade tåg och missade tåg och sådär. Jävla snö alltså! Jag vill inte ha mer! Blir så trött. Men vi kom ju hem iaf, efter ca 7 timmar då allt som allt. Inte roligt alls. Men en sak var ju rolig under dagen och det var att Calle gick förbi på stationen i Norrköping! Överlycklig där för en stund :D haha. Märktes att han inte ville bli sedd för han gömde sig typ ;P.

Hemma var det en aning mer snö än vad det är här.. 80 cm va de visst, o det är det ju inte här.. det ser man. O hemma håller de ju på o gör om köket med, så huset är ju helt upp o ner :P. men men det funkar ju.
Sen i måndags, igår då, åkte jag hem igen. Men då var det ju med bussersättning och förseningar, så såklart missade jag det pendeltåget jag tänkt att ta så fick vänta ytterligare 1 timme..inte roligt, men men jag kom ju hem iaf. Hatar o åka buss när det är halt o mörkt med, :/ inte roligt, kändes som vi skulle köra i diket o krocka o dö flera gånger om :( bläää.. Nu ska jag inte åka ditåt på ett tag, o absolut inte när det är sånt här väder! Hade det inte varit för att jag skulle hämta mitt pass så hade jag inte åkt hem faktiskt..

Idag håller jag på o ska börja tvätta snart, sen måste jag packa o plugga lite, sen måste jag ner på stan o fixa lite småsaker med. Sen kommer Marcus lite senare med, vi åker ju till Polen imorgon :) hoppas allt går bra bara pga vädret.. jävla skitvädret.

O jag fattar inte att jag inte kan låta bli o störa mig på en viss sak.. jag hatar egentligen alla sidor, det bara förstör ju. Iaf mig.

Tisdag

Jag har just fått det sant bekräftat att nu hädanefter får vi skriva våran c-uppsats själva! Hur roligt känns det då? :( Jag som inte är en höjdare direkt på att skriva uppsatser, o nu får man ingen o bolla med som om man hade om man hade en partner o skriva med.. o isolerad framför datorn lär man ju bli med.. gah jag vill inte! :(. Ser inte framemot det där alls, ännu mindre nu när det blev såhär liksom..

O jag har fortfarande lite ont i magen o svullen o sådär.. :(. Inte bra.. inget som hjälper ju. Ska nog ta mig ut på en liten runda snart, så får man se om nåt hjälper..

Imorn kommer Sofie med, trevligt :)

Suck

Idag har jag haft ont i magen klippt hela dan! :( Det är en obeskrivligt jobbig smärta..kan vara vadsomhelst, magsjuka? oro? stress? annat? Allt på en gång? Vem vet. Jag vet bara att det var jobbigt att inte kunna sova inatt för jag hade grymt ont i magen, o sen gå o ha ont i magen o må illa hela dan :( Tycker lite synd om mig själv faktiskt. Åkte hem lite tidigare från praktiken med, för det var som sagt jobbigt o bara vara där. Rädd för att man ska behöva gå o spy närsomhelst liksom :S usch. Känner mig väl lite lite bättre nu, men ska gå o duscha snart o sen hoppa i säng, sen får det fan ta o va borta imorn! Annars vet jag inte vad jag gör.. Men om det är det andra som jag tror det kan va så lär det ta några dagar innan det försvinner o finns inte så mycket o göra åt det  ;( synd om lilla mig.

I helgen som var så var jag förövrigt hos Marcus, vi festade själva :) pratade mycket om allt. Sen gick vi ut på Platens, det var ju helt ok. Alla Hjärtans dag firades inget speciellt heller direkt. men jag var ju med plutten hela helgen iaf :). Haha tog en bild i lördags med, men vi ser bara fulla ut :(. Enligt mig så ser jag mest fullast ut :P inte bra.

Och den här veckan är det då praktik som gäller till o med onsdag. Sen kommer Sofie hit på onsdag kväll :) ska blir trevligt. Bara jag inte blir sjuk nu då.. :/.  Sen ska jag troligen med hem till helgen då. Blir som vanligt massa läsa denna veckan med :/ blä..............

Dricka

Jag har tänkt en del på det där med alkohol.. vad det kan få folk att göra och hur mycket man kan börja prata av det! Man kan ju få ur sig hur mycket känslor o sådant som helst, jag tycker det är helt sjukt egentligen :P men samtidigt kan det väl va bra med eller va man ska säga.. om man nu har massa saker man vill säga o prata om, men kanske inte vågar göra det eller itne tänker på det nykter.. Men det är ju kanske inte jättebra iaf, att man måste dricka för att kunna prata om vissa saker. Men men. Sen kan man ju liksom också ångra sådant som man sagt o så vidare..men iaf. Sen undrar jag också om man verkligen menar allt man säger när man är nykter? Är det verkligen sanning i det man säger? För min del känner jag iaf att det är det. Jag vågar helt enkelt bara prata mer, men säger inte saker jag inte menar för det. Men jag vet inte hur andra är? Funderar vidare på det...

It's time to let it go honey

Idag var jag ute en liten stund på min ny vfu-plats och det verkar ju okej. Känns bara som allt kommer bli så stressigt nu när man ska ut.. när man ska göra 3 uppgifter o läsa 3 gånger, på 3 dagar :/ o jag ska ut redan nu på mån-ons, så måste förbereda va jag ska göra nu, och det är jobbigt..va ska man göra med 3-5 åringar? Jag har ingen koll på det längre.. O jag fick värsta mördartiden på måndag.. 8.30-16.30 :/ kommer dö. Jag är inte van vid såna tider :P inte på en måndag dessutom, suck. Men men, det ska nog gå bra.

Har även tränat idag, men det var inte roligt.. har varit nedstämd hela dagen idag så inget är roligt idag. :/. Jag vill inte va såhär. suck. Men det är ju en sak som stör mig så enormt..det kommer i omgångar o nu är det en sån omgång, blääääää gå o dö.

Imorn ska jag upp o tvätta vid 7 med, det är ju verkligen inget som lockar.. men jag får ju skylla mig själv, är ju ingen som bokat tiden åt mig, det har jag ju gjort själv. Men tänkte som så att då har jag ju dagen på mig att plugga sen, lr om jga nu skulle behövt åka till nån praktik (vilket jag dock inte behöver nu), men plugga behöver jag ju, men kommer säkert va aptrött :/ suck, blä. Har endel o plugga, dvs massa att läsa, sen så ska jag fixa mina intervjuer till examinationen med, sen ska jag träna på kvällen med. Vill ha helg nu.



Tisdag

Sitter o läser nu, det är tråkigt.. läser på datorn med, för det var så himla mycket o skriva ut..så då blir det ännu jobbigare o läsa... men men, hoppar över lite som man inte behöver läsa så det går nog bra ändå :).
Börjar inte skolan förrän vid 15 idag..det är ju lagom segt! o sen slutar 17. Vilka tider alltså.. suck.

Satt o kollade runt på internet nu en stund o känner ibland att jag ska blocka en viss person från en viss sida, bara för att jag uppfattar den personen som ett störande moment. Egentligen brukar jag inte blocka personer, utan bara inte bry mig.. men detta är jobbigt så jag får se hur jag gör.

Måndag

Helgen var mys med plutten :). Har mest lagat mat, kollat på film o sådär. Sherlock Holmes va bra med :). Marcus slängde ju ur sig värsta bästa kommentaren när det blev tyst i biosalongen när filmen va slut : "Ah jag är tillfredställd iallafall". Hahaha så bäst! :P.

Nu i veckan är det inte så mycket skola, men fortfarande massa plugg.. Lite praktik med denna veckan, spännande, ska besöka min nya plats på onsdag! Idag har jag varit på min gamla plats o I love them :). Känner mig ju som en som jobbar där, fastän jag bara var där idag o skulle göra intervjuer. Fick ta mellanmålet med klassen själv o sådär, det tycker vi om :).

Träning blir det med nu i veckan, tränade medel idag , det är bra :). Skulle testat på afropasset idag, men det var fullt.. så gör ett nytt försök nästa vecka :) testa måste man ju iaf. Har bestämt mig för att inte äta massa godis o sånt i veckorna nu med ju, o det gick bra förra veckan,  så nu är det nya tag igen. Vågen visar ju bra iaf, coolt :)


sitter o oroar mig massa inför Polen med, vi har ju bara handbagage o då får man ju inte ha vätskor med sig o jag som måste ha all möjlig smörja med mig vet ju inte hur jag ska göra :P så jobbigt.,. men aja, det ordnar sig på nåt sätt.. får köpa lite skit där nere.. :)


Jag satt o kolla runt på bdb nu o då blev jag sugen på att pierca mig igen.. har inte varit det på ett tag.. har funderat på att ta bort den i läppen o inte ha mer nånstans, har ju 3 st just nu med läppen då.. men jag e sugen på att göra i örat, hittat två nu som är intressanta.. men vi får se :) . Sugen på mer tatueringar ibland med.. men vet inte vad o vart så då är det svårt :P.

Fredag

Nu är det äntligen fredag! Har kännts som det varit fredag sen typ i onsdags eller nåt..vet inte varför :S lustigt men men. Har varit duktig o tränat 3 ggr den här veckan med :) o inte ätit nåt godis o sånt o inte druckit läsk. Men nu e de helg, då ska jag unna mig nåt iaf ;P. sen kör vi samma visa från måndag o framåt igen :) det går bra. O sen ingen skräpmat ute heller, fy blä, mår illa av bara tanken typ.

Sitter och väntar på att fisen ska komma snart med, "så tidigt som möjligt" haha, ah efter 16 blev de ;P men iaf, :). Har suttit o läst lite nu under tiden men höll ju på o somna nu i slutet..suck, hatar o läsa massa kurslitteratur nu.!

Har fått svar från Vikariebanken nu med, o dom ville inte ha mig ;( för jag inte är utbildad till nåt. Suck på dom. Skulle dom bara lyssnat på min referensperson kunde jag säkert kommit med (tror jag :P) men men så gör dom ju inte.

Ikväll ska vi se The Prestige, var längesen! :) Sen imorn ska vi på bio :) det ska bli nice.

Ha en bra helg!

I just love it :D


tjoho

I fredags köpte jag äntligen min nya soffa! :) jag och Sanna var på Ikea, sen så fixade jag hemkörningen med av dom o fick hem den lite senare på kvällen :), så det var ju skönt. Så kvällsplanerna för fredagen blev hemma hos mig istället för hemma hos Sanna som det var tänkt, men iaf. Vi fixade iaf ihop soffan sen hade vi fredagsmys :D. Men dock vet jag inte nu om jag tycker soffan passar in redigt..den är lite stor.. o passar inte in redigt med resten, dvs tvbänken, mattan och bordet.. men jag orkar inte bry mig just nu..det kommer nog ordna sig på nåt sätt..

Sen på lördagen så kom plutten till mig :) sen så lite senare kom Sanna igen, sen vart det lite mat och lite förfest sen drog vi iväg till Rebecka på mer förfest:) det var ju trevligt. Sen drog jag, marcus o sanna vidare till Trappan, o det var asjobbigt o stå i kön för det var skitkallt och pissnödigt! Inte roligt alls. Men men vi kom ju in till slut iaf, jag minns inte allt, men det var ju trevligt, var konstigt nog typ ingen jag kände igen ute.. men men.

Sen söndagen va bakisdag :P jag mådde väl inte prima direkt, men okej. Orkade inte laga mat heller direkt, vilket jag ångrar nu.. man får inte tjocka sådär mycket som jag har gjort den här helgen, fy på mig! Måste bli total ändring nu. 
Så idag har jag tränat, det var skönt faktiskt, tänkte faktiskt ta o använda mitt gympakort nu tills det går ut :P om ca 2 månader. har planerat denna vecka o nästa veckas träning så det ska nog gå bra :).


O jag såg nyss på Outsiders, idag handlade det om att vara fixerad vid fett. Det stämmer verkligen in på mig, jag är extremt fixerad vid fett, mest på mig själv. O efter den här helgen känner jag mig som ett redigt fläskberg o den där dokumentären fick mig nästan att gråta.. jag vet inte varför.. det var jobbigt. Jag måste ta tag i det här.




RSS 2.0