född utan hjärna

Ja ibland kan jag ju undra om jag föddes med hjärna.. Idag var jag och Sanna ute på willys och handla, tog bussen som vanligt. Sen var det ju värsta snöovädret med, inte alls kul, men iaf. Så gick vi därinne o handlade o så.. sen när vi skulle betala tänkte jag att "ja men jag har ju massa grejer, jag kan ju ta en papperspåse o en plast, för det e ju lite bättre och packa i en pappers" o så gjorde jag så.. Sen gick vi ut.. o tungt var det ju, så jag var ju tvungen o ställa ner påsarna ibland o vila lite.. och det är ju väldigt bra när man har en papperspåse och det är massa blötsnö på marken och i luften! Gud, så som jag trodde så gick ju självklart påsen sönder på hemvägen, men då var jag iaf nära hem så det var ju skönt. Men massa saker va ju blöta o sådär.. men det var ju mest för att det snöade i påsarna med..suck på detta vädret! Men sen kände jag på mig att jag hade tappat nåt på vägen.. o nu insåg jag att jag hade gjort det med.. min nya goda tvål som jag hade köpt :( buhu :'(. Men men sånt e livet, får köpa en ny, men känns ju ändå lite onödigt liksom..

Ute i Hageby har dom nu också öppnat en såndär nagelfixargrej, och de var ganska billiga, jag funderar starkt på att göra såna naglar! Jag har velat ha såna i flera år ju! Men det är så dyrt bara ..o man måste fixa med dom o hålla på :( men det är ju så fint! Så ja jag får se hur jag gör.

Sen var jag även inne en sväng på systemet för o kolla om min kära cider fanns där..o det gjorde den!! :D Så dit ska jag åka igen (blev för mycket nu) framåt helgen o köpa :D o då kan jag ju även köpa en ny såndär tvål.

Förövrigt kom jga på innan när jag satt o läste att såhär mycket på såhär lite tid har jag nog aldrig läst i hela mitt liv... 3 ½ bok på 1 vecka typ. Hur har jag orkat? Hur orkar jag? Men det är bara o bita ihop o läsa igenom skiten. Jag kanske får lite ledigt framöver då eftersom jag läst så mycket nu i början. :P Kursen började i måndags. Haha. Sen har jag äntligen fått tag i Tras-boken nu med, :) ska få låna den av Emelie, blir asbra :).

Jag fick ångest innan med, för sanna o jag åt på mcd, o när jag kom hem kände jag mig som en badboll, så då gick jag ut o gick i snöovädret + gjorde lite skit hemma. :P. Mats o jag skulle egentligen ut o gått idag, men vi gjorde inte det pga vädret.. men så gör jag det själv.. ah jag e störd. Men men. det var ju bra iaf.


gah!

jag får damp på skolan! Jag vill inte läsa denna kursen.. jag vill verkligen inte! Jag har känt det innan nu att det kommer bli jobbigt och kursintroduktionen idag gjorde det ju inte bättre alls..! Jag trodde jag skulle få ha kvar min praktikplats som jag har haft, för det sa studievägledaren att jag kunde.. men nu ska jag visst ha en ny plats, vilket jag inte fått! O det är typ hälften av hela min klass som heller inte fått nån plats, va fan liksom?!.  O det jobbiga är att man ska ut på praktik om redan 3 veckor.. så det känns ju lite sådär.. med ny klass o ny vägledare o hela skiten med.. för bara 3 dagar! Hur jävla onödigt känns inte det då? Jo väldigt onödigt!. men jag kna ha kvar min gamla vfu-plats till examinationen o de.. men bara om de säger att det e OK, för att de får då inte längre några pengar för att jag är där.. o jag tar ju upp deras tid så.. men men jag får höra med dem..för det vore bra för mig då tycker jag iaf.. Men nu annars vet jag inte vart jag frå praktik.. om det är i en förskola eller förskoleklass..det är en bra skillnad faktiskt, och om det är i stan eller om det är ute i bölet nånstans.. jippie! NOT.



gah, suck. Sen känns det som att jag framöver inte kommer ha tid med nåt annat än att bara istta o läsa.. då man typ ska läsa 2-3 böcker i veckan! o sanna o jag har ju beställt böcker ihop, + att vi har lånat från bibblan..så stress stress.. jga kommer avlida. Godnatt.

Hellu

Idag sålde jag två av mina böcker med :) så det är ju bra, fick jag lite pengar, hihi :). Tror jag har blivit besatt av pengar eller nåt.. men vafan, det behövs ju verkligen.. Jag satt redan nu o räkna budget för den här månaden som kommer.. blä, inte roligt. Ser inte så bra ut den heller.. men men. det är mest bara för jag måste köpa en soffa. buhu, jag vill ha jobb. Får tänka på utgifterna helt enkelt.. sen går det ju alltid att låna från sparkontot, för ta får jag inte! Fy på mig.

O jag har ont i ryggen..kände av det precis innan jag o Mats skulle ut o gå o nu är det bara värre :( ska nog lägga mig snart. Får lägga mig o läsa lite..måste ju läsa ut lite skit tills på måndag, i helgen lär det ju inte bli så mycket läsande, ska ju till plutt :).

Jag kom på en annan sak nu med, när jag kollade i almanackan och såg ett visst namn. Det är en kompis, vi har varit kompisar jättelänge, men nu har vi glidit ifrån varandra men pratar väl ändå nån gång sådär.. men iaf, hon har fortfarande inte hört av sig o sagt grattis till mig när jag fyllde år.. det tycker jag faktiskt är illa. Vissa vänner blir jag bara så trött på.. det finns ju dom som hörde av sig på min födelsedag med o sa allt annat utom grattis, man bara okej? Orka bry sig om dom då. Faktiskt. Jag tänker då inte anstränga mig för att bry mig om såna som typ glömmer att man finns.


Suck på mig

Jag tjurar egentligen över småsaker har jag insett nu. Sen får jag ångest för att jag tjurade. Hur störd får man bli? Jag får fan ta o skärpa till mig!

Glad!

Idag är jag iaf lite glad :) för att jag har precis sålt min soffa! yay :). Sen såg jag att jag hade fått två böcker på bibblan nu med som jag kan hämta ut och det är ju positivt :). Dock har jag inte fått nåt mejl om att böckerna har kommit som man brukar få, men det står när ma loggar in med sitt liu-kort på bibliotekets hemsida att dom har kommit och finns tillgängliga så.

Just nu har jag också precis anmält mig till Vikariebanken, men hoppas inte på för mycket då jag har hört att de mest tar in de som är utbildade redan, sen barnskötare och så.. och jag är ju inget :(. Hade jag gått barn och fritid hade jag ju iaf varit barnskötare..men det har jag ju inte nu så.. men men. Man får se helt enkelt. Har iaf en referensperson som har sagt att jag är en sån person hon skulle kunna tänka sig att jobba med! Sånt blir man glad av att höra. :).

Annars sitter jag nu bara hemma och glor och vet inte vad jag ska göra.. borde ringa ComHem med angående en räkning.. men va tar det liksom, 5 min? Sen då..resten av dan liksom? Jag hade tänkt att ta en promenad iaf, Masken kunde inte idag, så jag får gå själv.. men då blir det itne lika långt :P men får ta mig till bibblan iaf o kolla om jga har fått böckerna eller inte.. :) det blir ju en liten promenix iaf. Det är ju alltid nåt.

Jag vägde mig nyss med.. trodde jag vägde typ minst 2 kg mer än va jag vägde sist..dvs 1 ½ vecka sen :P hah, för jag har känt mig så fet och inte ätit bra o inte rört på¨mig direkt.. Men så visar vågen nästan 2 kg MINDRE istället! SJukt. Men jag blir bara glad :) 3 kg kvar!

ba

Idag har varit en sur-dag. Men det har väl löst sig nu. Jag överdriver verkligen saker till max hela tiden.. usch jag blir så trött på mig själv.

Har iaf haft sista dagen i skolan för den här kursen och med den här arbetsgruppen, kändes nästan som om vårt slutseminarium va ganska dåligt, men det var det nog inte :P. Sen slutade typ mer än hälften av vår arbetsgrupp nu med, så får man inte träffa dom mer..känns ju lite tråkigt faktiskt. Det har varit en trevlig, kul grupp! :).

Har lagt ut min soffa på annons idag med och har redan fått två svart, coolt :). Men mina böcker är det fortfarande ingen som vill ha :( det suger, jag vill ju bli av med dom! Men men, ska fixa fler annonser så man kanske blir av med nån iaf.

O jag kollade nyss på paradise hotel, i love it :D haha. Men va störd jag blir. Det är fel person som åkte ut, o pontus som borde åkt ut är det nåt llustigt med alltså.. jag känner det på mig.
O jag blev lite ledsen i ögat när jag såg förhandsvisning inför nästa avsnitt. fy c och j! Haha va störd jag är.

Godkväll

Blä

Idag blev jag lite glad, då jag trökade på mig ett par jeans som jag inte kunnat ha på 2 år! Det är bra skit. :).

Sen var jag hos vårdcentralen idag med mina torra ögon, o jag får ju damp! Hur trög får man lov o bli?! Jag har sagt i telefonen när jag ringt att det är runt ögonen jag är torr, alltså ögonlock o nedanför. Sen när jag kommer dit o får prata med en doktor så kollar han i mina ögon o i min hals o sånt där o undrar om jag är sjuk o allergisk. Visst, man kanske kan bli så av allergi, vad vet jag? Men så tror han hela tiden att det är en ögoninfektion jag sökt för! SUCK! det är ju bara det att jag är torr RUNT ögonen, inte I. Gud! Så skulle han skriva ut några ögondroppar åt mig, jag bara men neeej, det är ju inte det jag ska ha, pucko! typ. Till slut fatta han ju va jag mena.. men det tog sin lilla tid. Men fick någon ögonsalva som är egentligen för I ögonen med, men men.. funkar det inte ska jag skälla ut honom. sådetså. Jag blir trög. Norrköpings läkare alltså.. jag blir så trött..

O jag trodde jag skulle få en ganska bra ekonomi den här månaden. ah just det, skit på dig. Det kommer gå åt helvete o mer därtill. kul! not. Jag hatar detta. Jag hatar allt som kostar och ska betalas. Ge mig ett jobb. Ska söka in till vikariebanken, men tror inte jag får nåt där.. men man kna ju alltid testa.. skulle gjort det idag, men då va man ju tvungen o ha en referensperson, vilket jag inte har.. :( men jag ska ringa min vägledare o se om det går bra o ta henne :). We'll see.

Förövrigt blir jag sur på andra saker med,att jag kanske har en sak jag inte vill ha. suck.

Sen så blir jag sur på en annan sak med... jag ville gå på bio.. men så blev det visst inte...suck.

Nu har jag klagat av mig lite iaf! tack för mig.

Söndag

Nu har jag rensat upp i min blogg.. för att jag tycker det behövdes, 2009 var inte så roligt, så därför raderade jag massa inlägg som var från 2009. Nu är det ett nytt år, och det ska väl förhoppningsvis bli bättre?

Igår flyttade jag hem till Norrköping igen, efter jullovet. Det var både skönt och jobbigt på samma gång, skönt för att det är jobbigt att vara hemma i längden, och jobbigt för att jag kände mig så grymt ensam, var nedstämd o dan med.. inte roligt alls. Men det blir väl så vissa dagar bara.. speciellt vissa dagar i månaden.. suck.
Var hos Erik en sväng o kollade på film, så då fick jag lite sällskap iaf, det var ju trevligt. Frippe var med också. jag var nog dock inte så jättesocial på slutet då jag somnade :P va så grymt trött. Sen när jag väl kom hem så började jag städa, mitt i natten :P jag är knäpp.

Idag har jag också fortsatt att städa, så nu ser det väl någorlunda bra ut igen, men usch va jag måste rensa bland alla mina papper, skåp o saker o allt, har ju alldeles för mycket onödigt skit som bara ligger o skräpar. Finns ju ingen mening med o ha det liggande. Sitter och väntar på att plutt ska komma till mig snart med, :) har saknat honom!

Uppdatering

Oj, nu  var det visst väldig tlänge sen jag skrev! Men jag har tänkt o skriva flera gånger, men sen har jag ju knappt suttit vid datorn så.. men kna ju uppdatera lite då :).

  • Jul: Tillbringades hemma med familjen, var lite tråkigt och så eftersom det bara var vi men men.. så kan det bli ibland. Fick ju lite saker iaf :) och även presenter från min födelsedag, så nu kan jga snart köpa min kära soffa :) skönt. Blev ingen utgång under julen för mig heller för jag kände inte för det. Blev ltie mellandagshandling med. Var tillochmed i Ullared! Haha :) och som vanligt köpte jag ju saker jag inte borde ha köpt! Suck på mig.
  • Nyår: Tillbringades i Linköping med Marcus + kompisar och Sanna :). Det var trevligt mestadels iaf :). Blir ett <3 på nyåret också :). hihi.
Sen har det inte hänt så mycket mer.. känns som lovet bara har sprungit iväg och jag har inte gjort ett piss. Jag har varit ute lite i snön, men sen har det varit så himla kallt med så det rä ju inte skönt för fem öre :( svider i hela mitt ansikte med för jag e torr :/ usch hatar det. Har dock varit o hälsat på martina <3 :) det var trevligt. vi var i jönköping en sväng med, hon handlade och jag tittade på ungefär :P jag måste spara mina pengar, vilket jag också måste bli bättre på. det funkar inte så som jag har varit nu. Sen igår var jag också o träffade Lisa och lilla tilda :) så söt! Sen snacka jag o lisa lite skvaller o så :) trevligt.

Mina nyårslöften (som man förövrigt inte borde ha, för man håller dom inte men iaf) är att jag ska börja spara mer pengar och tänka på vad jag handlar, sen att träna och gå ner i vikt. Detta är faktiskt måsten!

Nu längtar jag hem till min lägenhet med, blir lite trött i längden på att vara hemma här för länge. Åker hem på lördag iaf :).

RSS 2.0