Suck

Inatt kunde jag inte sova.. det var jobbigt :(. Låg i över 1 ½ timme o bara försökte sova.. det gick ju inte bra.. så fick försöka roa mig med annat.. satt o skrev lite, sen kolla jag lite på TV, men det var ju inget roligt.. Men nån gång somna jag sen iaf. För att sen gå upp kl 7 för o tvätta :/ vilket sug. Suck.

Sen har jag betalat räkningar idag med, så alla pengar typ försvann, inte roligt! Sen lyckades jag hitta en biljett från Nässjö till Norrköping med nästa söndag, som jag bokade, så det var ju bra, har jag det gjort.

O jag kollade in Bilddagboken nyss..jag hatar det ibland! För det finns såna där dumma saker där.. som typ "Lägg upp den här bilden o kryssa i detta o detta.. annars kommer detta o detta hända..". Sånt ska man väl inte tro på ? Bara för att jag inte la upp en bild nyss, kommer jag få otur i kärlek långt framöver då? Isf suger livet. Jobbigt, jag hatar såna där saker. Blir så knäpp och rädd. :S.

Aja, nu ska jag fixa mig färdigt, hämta tvätten, sen blir det att gå på studiebesök. Tänkte ta spårvagnen pga skitvädret. Sen borde jag träna idag med, lr borde.. jag MÅSTE!

bye

hej

Helgen som gick var lugn o mys :). Kanske lite för mycket sovande.. men men, ibland blir det så.


Nu ser jag fram emot veckan som kommer.
Imorn måste jag träna och plugga. Sen ska jag på studiebesök på Matteusgården med. Det jag inte vill göra är dock att tvätta kl 7 på morgonen.. men men, fanns inte bättre tid som passa mig :( usch, har massa tvätt. Men men, det blir bra, då kommer jag upp i tid iaf :P.
Sen får vi pengar imorn med, det behövs!

Sen på torsdag blir det lite stan o sen bio med Sanna! :). New moon äntligen! Ska bli spännande :).

På fredag vet jag inte vad som står på schemat.. Men på lördag blir det fest iaf, det ska bli trevligt :) får se vilka som kommer.

Nu är det förövrigt bara 18 dagar kvar tills jag fyller år, sjukt va tiden går snabbt! Jag har inte ens fattat det än :s o en månad exakt kvar till jul idag, det är sjukt! Nyss var det typ juli..


Idag...

...har varit en tjurdag. Började med att jag vakna, då va jag trött, sen hade jag extrem träningsvärk i magen. Men så gick jag up.. o började fixa iordning mig.. så visste jag inte va jag skulle ha på mig.. o bytte övertröja typ 5 ggr. Jag skojar inte! Sen skulle jag fixa håret, o det blev inte bra för fem öre! Kände mig riktigt ful :(. Men sen gick jag iväg iaf.
Så sen senare skulle vi ha litteraturseminarie, o jag trodde jag hade läst helt fel böcker..för de var varken aktuella eller forskning o jag hade inte svar på alla frågor heller.. så det var bara surt.. Sen hände lite annat med som jag blev sur över.. Fast nu vet jag att jag inte behöver va sur över det. O sen litteraturseminariet.. ja det kändes som det gick OK, inte alls så bra egentligen.. men så gick jag in på min mejl nu o hade fått svar från Linda. Jag blev jätteglad! :). Jag är godkänd, och har fått jättebra kommentarer, inte nåt enda "jag saknar detta o detta, o du kunde tagit med detta..". Så glad :). 

"För varje text och för varje seminarium blir jag bara mer och mer
imponerad av dina insatser och din kapacitet. Jättekul att du tar för
dig mera; det har du verkligen all anledning att göra.
En jättebra insats!"

Då blir man glad! :D.


så idag kände jag förövrigt att detta skulle bli en skitdag.. o det blev det med.. men har haft vissa ljuspunkter ändå. :).

I helgen ska jag iaf göra lite saker, :) men det blir lugnt med, ska bli skönt. Imorn vet jag inte vad som händer dock.. ? Har lite på praktiken, sen får man se..

Trött

Usch idag är jag verkligen trött..är inte van att gå upp halv 7 på en måndag. Men men, har haft prakitk idag iaf, o det är så kul! :). Älskar min praktikplats, synd att man bara e ute så lite nu :(.

Helgen som gick var kul med, i fredags var Sanna och jag o hälsa på Maria i Tranås :) det var längesen. Vi åt ute, det var dyrt, men men. Sen va vi hemma hos dom o kollade på Idol o lite. O Marcus är verkligen så himla söt! Sötare pojk får man ju leta efter! :).
I lördags så va jag ute med Sanna och Mats, numera kallad Mask :D. Erik var med hemma hos mig med. Jag hade kul iaf, :) men bilderna som kommit upp på fb är inte lika kul!! Usch så jag ser ut, skäms över mig själv. :(.
Igår, söndag, va jag bara trött, hela dan.. usch usch, kan ju va därför jag e så trött idag med. Blä.

Det där konstiga i min hals är nog fortfarande kvar, lite iaf.. jag undrar verkligen vad det är! :S. O sen idag har jag haft ont i kroppen med, bröstet och benet. Undrar vad det är? Men börjar försvinna nu iaf, skönt det.

Idag på min praktik kom jag o tänka på en sak också, när jag såg en lärare sitta o rätta matteböcker. Det var något jag fick göra när jag gick i 5-6:an, jag fick rätta 2-3:ans matteböcker! Hur sjukt är inte det egentligen? Att en så pass ung elev som jag var får rätta andra elevers matteböcker. Nu såhär i efterhand kan jag tycka det är knäppt, men då älskade jag det :), o som man ser så ville jag ju bli lärare redan då :). Haha. Men nu är det ju inte lärare för de äldre eleverna jag ska bli, utan yngre, o det känner jag att jag trivs bäst med nu.

Ikväll har jag förövrigt tänkt att jag ska ägna mig åt TV:n för en ggns skull, är ju massa kul idag. Ullared, dokumentär, sen paradise hotel :D. Det blir nog bra, ska ta en dusch först med. Jag fryser.

RSS 2.0