Helgen!

Igår var jag ju då på Sabaton, tillsammans med Sanna :) Det var mycket bra, som vanligt! ;). Jag tycker att dom är ett redigt bra live-band och de får med publiken o allt! :D så himla nice! O vi stod väldigt långt fram med så det var skitbra! Dock hade vi fel skor på oss (högklackat :P) dock såg vi ju bra eftersom vi kom upp lite längre då med..men AJ va ont vi hade i fötterna sen..itne skönt nånstans! Sen e de ju alltid folk som puttas o har sig därframme, men det e sånt man får ta, det var inte så farligt ändå så det var skönt. Men att stå o göra en mindre moshpit inne i Flygeln var väl att överdriva...suck.

Efter att konserten var slut iaf, så köpte jag mig ett linne med Sabaton på, mycket fint! men väldigt små i storlekarna måste jag säga..va tur att jag fick pröva! Sen drog vi iaf o mötte upp Marcus, Björn och Jonte, sen drog vi ner mot Otten, o då börja det regna med..+ att vi var svettiga o äckliga efter konserten..så kan ju inte påstå att jag kände mig så snygg eller nåt resten av kvällen så..usch. Men men. Var en trevlig kväll på Otten med iaf, stod fan o dansa hela kvällen, o träffa massa folk man kände igen, så det var trevligt. Var mycket folk ute med. Blev med på ett vimmelfoto med..men hoppas fan inte han lägger ut de...lär ju se ut som skrutt! uscha.

Imorn börjar skolan igen..sista kursen nu..usch, nervöst, läskigt o allt.. Jobbigt. Är ju bara uppsatsen kvar att skriva nu..men det e massa föreläsningar med att gå på, som jag tänker gå på för att de känns bra liksom, handlar om hur man ska skriva o blaha blaha, blir nog bra! Men ligger på jobbiga tider..men men då får man uttnyttja resterande tid av dagen till att arbeta med material till uppsatsen.. Men känns också så himla jobbigt, för att vi har inte fått nån specifik studiehandledning till kursen, o vi vet heller inte vad vi är i för grupper! O man har liksom gruppgrejer denna vecka, så hallå???!!! Man måste ju veta vad man ska kolla på för schema liksom..suck på er!!! bajsdbfjkgdfhlkdfjkjfg.

Så nu blev det lite långt..men aja, nu ska jag fixa lite, sen ska jag se Ensam mamma söker! <3 ett av mina favoritprogram!


SABATON!

 

Ikväll gäller det! :D. Längtat jättemycket efter det här! Ska bli så nice!

Ha en trevlig kväll alla, det ska jag ha iaf!


Woopsiedaisy!

OJ oj, nu var det visst ett väldigt bra tag sen jag uppdatera..har tänkt att uppdatera flera gånger..men har inte orkat eller haft tid.. Förra helgen var iaf min familj här och hälsa på, vi åt o gick på stan o så o lite. Var även en sväng hos Hasse och Lena. Sen drog jag till Rebecka o Linus på kvällen. Det var en trevlig helg :).

Var även iväg o jobbade lite förra veckan. Och den här veckan har jag också jobbat, en dag. Sen har jag pluggat (läst) massa till litteraturseminariet som jag hade idag. Hade även mitt examinationsseminarium den här veckan, och blev godkänd! :) yay! Mycket nöjd. Fick pengar den här veckan med, mycket välbehövligt! Men jag är ju sån att jag gör av med dom på en gång! Inte bra alls! Har redan shoppat massa..o betalat räkningar.. usch. Får tänka till lite nu om pengarna ska räcka månaden ut.. har fortfarande inte varit hos tandläkaren (ska dit om 1 ½ vecka) o inte köpt vinterskor..det ska pengarna också räcka till. Sen kommer vi ju behöva köpa mat också, så spara spara!

Imorn är det iaf äntligen SABATON som gäller! :). Många uteställen har visst också Halloweenfester den här helgen..så som jag fattat det är det ju faktiskt nästa helg annars, enligt almanackan,. Men några ställen har sådana fester nästa helg med, så Halloween-firande med maskerande o så blir alltså nästa helg!

Ne jag ska faktiskt bättra mig på att uppdatera här lite oftare....(we'll see about that..) haha :) Ne men jag ska!

Bye, nu ska jag fortsätta fredagsmysa med TV:n

Helgen

 

Hade ju besök av Martina och Robin i helgen, det var trevligt! :) Tyckte de verkade komma bra överrens med Marcus med så det kändes ju bra, var första gången de träffa honom, 10 mån efter vi blivit ihop :P hehe :) men så blir det ibland när man bor som vi gör. Men men det  var trevligt att ha dem här iaf :) <3. I lördags kom de då, sen satt vi om umgicks o spela spel o lite på kvällen, sen drog vi ut, men var ju sån kö överallt, o svinkallt ute! Så vi besluta oss för att bara gå till nån bar typ, men jag vet ju inte så jättemycket om dem här i stan, den jag hade tänkt gå till var stängd, så vi gick till Cromwells, o jag tyckte väl inte det var nån höjdare direkt.. Så dit kommer inte jag gå igen iaf :P. Men vi dansa lite o bara satt o prata typ, sen drog vi hem skapligt.

Sen på söndagen var vi på stan ett par timmar, sen åkte de hem framåt kvällen, så då myste jag o Marcus bara med film typ.

 

Igår hade jag ju egentligen litteraturseminarium...men jag struntade i det, hann inte läsa, så tar igentagningen som är om lite mer än en vecka..då hinner jag läsa lite mer utan att det är massa annat i vägen, så det känns bra! Min förkylning/sjuk börjar bli bättre nu med..var ganska bra idag på morgonen, men nu framåt eftermiddagen täpptes näsan igen igen, så får väl se hur det är imorn. Var och köpte mer Sinova idag så ska ta dem nu med tills det gått över. Dom är bra! Var och jobbade idag på min praktikplats, fast med de små barnen istället, mysigt :). Hade en pojk i knät typ hela dan :P hehe men det var gulligt.

O nu sitter jag här ensam o glor.. Marcus är i Linköping o spelar badminton, sen ska han sova hemma hos sin mor o far.. så jag sitter här o glor..inget bra på TV heller.. Men får väl tänka igenom lite grejer till vfu-seminariet imorn..sen duscha o lägga mig typ.


Sjukling

Usch.. sitter här o snorar o svettas. Är lite småsjuk. Började redan i tisdags kväll, sen i onsdasg va de värre..sen ännu värre i torsdags (igår då). Så hade min sista dag på vfu:n igår..fick vara ledig idag, o det behövdes, fick sova ut o vila..sover ju itne så bra på nätterna när jag är sjuk. Sen är det ju där bacillerna finns så lika bra för mig o vara hemma, + att jag smittar ju inte nån av dem då. Men saknar dom så mycket redan :(. Blev ju gråtfärdig när jag skulle gå hem igår :'( usch. Men får komma ut o hälsa på dem o så :) kanske jobba också om så behövs nån gång. Fick ett jättefint ljusset av dem med, tack! Jättemysigt o passande färger nu till hösten. Går i brunt o grått o svart typ.

O jag känner nu med att jag kommer itne hinna läsa klart till litteraturseminariet som är på måndag.. Jag hade ju missuppfattat schemat o trodde att det skulle vara nästa måndag.. men det var nu på måndag! Så bajs. Har inte läst klart en hel bok ens..o jag brukar läsa snabbt.. men har kommit andra saker emellan också, som att fixa hemma, med mat o allt.. sen är man trött efter praktiken, sen skriva på examinationen med. Så det har varit lite mycket.. Men igentagningen på det är om 2 veckor, fredag, så funderar på att gå på det istället, för jag kommer säkert inte hinna.. men ska försöka.. Martina och Robin kommer ju i helgen med så då blir det ju inget pluggande.. bara lite på lördag förmiddag och söndag kväll typ. Men ska bli kul o få hit dem iaf :) det var ett tag sen vi sågs nu! Så får vi se vad vi hittar på för spännande :).

Ne nu ska jag väl ta tag i lite saker..har ju sovit bort halva dagen..men men, mår man dåligt så.. O ändå e de massa saker som ska göras..blä..

Segisen uppdaterar

1 vecka o lite mer.. så blir det när man är trött o har annat att göra.
Var ju i Ullared iaf o shoppade loss..minst sagt..!! Det gick på några tusen där om man säger så.. så nu e jag fattig. Men hittade ju iaf lite skit :). Roligaste var ju att dom filmade med där när vi va där! :P haha, elina o ida blev visst filmade, hoppas det kommer med! :D haha. Återstår att se. Jag kollar inte på serien Ullared, men har ju sett det några gånger o så, o såg en av dom som va med där i i varuhuset, haha :) han Ola-Conny, vilket namn förövrigt..

Men som vanligt när man varit i Ullared med så är det ju alltid något man kommer på att man glömde eller ångrade.. så nu är jag ju sugen på att åka igen :P Funderar seriöst på det i december.. men får se.. lär ju va sjujävla massa folk! Sen har man väl inga pengar heller då.. suck. Pengar ska då alltid vara ett jävla problem. Bli mer sparsam! Ja tack.

Sen veckan då..då har det som vanligt varit praktik, sen var jag med Sanna en kväll också  o lagade mat o så, det var mysigt :). Sen i helgen blev det fest igen.. jag som bara skulle ta de lugnt.. men men, faller man för grupptrycket så gör man :P haha, men blev en ganska trevlig kväll hemma hos Rebecka o Linus iaf :) tillsammans med Sanna, Linda, Johan och David. Och Mats! :) Han hade inte sagt han var i stan.. men så va han de så sen kom han till oss, så det var kul att träffa han nu när han har flyttat.  Sen drog vi iaf till Otten, och där träffade jag på en kille från TV, o jag känner mig alltid så pinsam.. borde väl inte sagt att jag kände igen han från TV, tror inte hans ego behövde boostas..

Och i söndags fick jag ju en rolig överraskning med.. not! När Marcus kom med tåget till stationen och skulle ta min cykel hem... tror ni det fanns nån jävla cykel där eller?!?!?! NE skulle inte tro det! bajs suckjdfmbö-.dXFn bkljdfgvbdfjng. Så tycker jag. Så då var jag sur hela söndagen. + att jag hade ont i/på benet, för fick ett glas strax nedanför knät på dansgolvet på lördagsnatten, och fattar inte hur de kunde bli en sån knöl o göra så ont?! :S gör skitont fortfarande iaf, o ont  när jag går o kommer emot o allt :(. suck.

O nu är det en ny vecka då med.. med sista praktiken :( vill inte. Kommer sakna mina gosungar. Sen har jag asmycket plugg... trodde litteraturseminariet va om 2 veckor..men det är visst på måndag.. så bajs. Så har 2 böcker att läsa, sen 2 kapitel ur en annan. Sen komma på 3 st frågor om de, sen en text på 10 sidor att skriva..har ca 5 kvar. Sen utvecklingsplan o reflektionsdokument om praktiken att skriva, men det där sista har jag faktiskt gjort klart idag! :) Så det e ju skönt, ska bara be M läsa igenom det imorn då :).

Ne nu orkar jag inte skriva mer. bye (ska uppdatera nån mer dag.. ;))

RSS 2.0