Baah

Då var det tisdag igen då! Veckorna bara springer förbi i full fart, hinner ju knappt med..! Helgen som gick var det födelsedagsfest för Rebecka o Linus, det var trevligt :). Toaincidenten var nog ändå bäst ;) haha fy fan. O jag hade ont i magen med, åt tacos innan, sen annat ont i magen..så det var ju inte så roligt iofsg.. men men. Det gick. Sen skulle vi gå ut, skulle gå till Otten, men vi valde Hugo istället, kändes som att kön skulle ta kortare tid där, men vetifan om den gjorde det.. aja, in kom vi iaf, efter typ en haltvimmes köande, :P sen va vi bara därinne i typ en timme.. Kan ju inte påstå att det var värt 100 kr heller.. Fullt med folk o idioter som puttas o bara gaaaah! Har fan ett sår på min fot efter att jag blev trampad eller nåt vetifan, jobbigt var det. Så egentligen inte så kul att gå ut en lönehelg..men men.

I fredags var förresten jag o Marcus på bio, såg Shutter Island :) den var bra faktiskt, inte alls som jag trodde den skulle bra, så den kan jag rekommendera  :). Jag har fan varit asmycket på bio den senaste tiden, men det är nice! :).

Idag ska jag åka till Marcus med :) ska se när han spelar badminton med, haha :D. det ska bli kul. Sen är det skola imorn igen, har min examination då.. blir ju spänandne o se hur det går..hatar sånt. O innan blev jag så jävla förbannad i helvete med! För marcus fixade min dator, så den skulle va bra.. men verkar mer vra fel på mitt internet..emn ah vet inte. Får kolla med Comhem. men iaf, innan så skulle jag skriva ut ett papper tills imorgon..men då funkar inte skrivaren! Då måste jag installera den i det nya windows..jag bara okej, ja det går ju..så skulle jag göra det.. men tro fan att det inte går ! Ne då, för då stödjer inte den skivan, installationsskivan, det nya windows!!!!!!!!!! Snacka om attjag fick damputbrott då!!! Men iaf, fick ata fram min adnra dator o fixa då.. så då gick de ju.. men fan va irriterad jag blir nmär det inte funkar me det nya ;(.

Sen idag slog jag sönder ett glas idag på morgonen..hur ska denna dag sluta?!

pengar

Dom försvinner verkligen på en gång! helt sjukt. Bara för att idag råkade jag handla lite saker som jag skulle.. inte bra.. det e fan inte bra o gå på stan när man har pengar :P. Men men.. det blir nog bra ändå. O herregud nej, mina pengar är inte slut!

Sanna och jag käkade ju våfflor idag med :) det var gott, men mitt våffeljärn är det segaste i hela världen, + att jag fick bara ont i magen, så de va inte så bra. Men men. Sen kollade vi på massa gamla kort, o herreguuuuuuuuuuud! Det hade vi roligt åt iaf :D men gud, sådär får man bara inte se ut igen! fy fan.

Gick ut till Willys o handla innan med, så fick man lite påfyllt i förråden :). Men aj så äckligt hemskt ont i min mage jag fick därute.. :( ville bara gå o spy när jag stod i kassan.. eller öpnna magen med en kniv.. det var hemskt!. Då tyckte jag synd om mig själv.  O det var inte pga våfflorna..

Imorn är det fredag igen, då ska jag lämna in kartläggningen och fixa lite. sen ska jag träffa Becka, gå en sväng på stan :) sen kommer marcus hit senare med :) så ska vi troligen gå på bio på kvällen med, se Shutter Island, som vi pratat om länge nu :P kanske är dags nu då :).

yeah

Idag var jag i skolan mellan 15-17, det var segt. Men men, va nog lite givande ändå :). Innan dess satt jag mest bara hemma o vänta på att tiden skulle gå. Fastighetsskötaren va här och fixa kranen med, jajg fick en helt ny :). Så nu läcker den inte iaf.

Har varit ute o gått en sväng med Mats ikväll med, det var skönt. :) gick ca 40 min lr nåt sånt.

Och imorn är det våffeldagen! :) mums. Jag o Sanna ska käka de, :). Sen är det Vampire Diaries imorn med! <3 wiiiieeee

10 poäng till mig

Idag blev jag iaf klar med min kartläggning! woho :D det känns som den kommer bli godkänd iaf, så det får man ju tro. Ska kolla igenom den lite mer för säkerhetsskull :). Den ska ju inte in förrän på fredag..
Annars idag har jag bara varit hemma o glott, har haft en fixar dag, har tvättat och städat. :) men fattar inte..för ändå känns det stökigt! :S jag blir galen! vet inte hur jag ska ordna till det..

Imorn går jag i skolan den segaste tiden som typ existerar! 15-17. gud! bara för ett vfu-seminarium..o jag måste ju gå på det med.. men aja, det blir nog bra. Måste ringa till fastighetsskötaren imorn på morgonen med, för min kran läcker mer nu än vad den gjorde innan han va o fixa den :S. lustigt..så det får han ta o fixa!

O det känns som det är så mycket nu.. jag oroar mig så himla mycket för framtiden hela tiden o det är skitjobbigt! Hur ska sommaren se ut, får man nåt jobb eller inte? Pengar behövs ju liksom, annars kan jag ju inte göra nåt..vill ju inte ta av alla mina andra pengar liksom.. det känns så hemskt och tråkigt.. jag vill bara ha ett jobb. Skulle va skönt o ha ett jobb vid sidan av stuiderna med..men så långt har jag inte kommit än.. O sen när man är färdig då, vart ska man jobba då? Vart ska jag bo? Får jag ens nåt jobb? Gah, jag blir så trött.. ibland önskar jag att jag inte var en sån som tänkte så mycket på allting, speciellt på framtiden..önskar istället jag var en sån som bara tog dagen som den kommer o bara levde. Men jag är inte sån, utan planerar ju typ allt.. o jag vill inte va sån :/. hjälp.

måndag

Helgen var mysig! I fredags var jag o marcus o badade i Linköping, var kul :). Sen i lördags va vi på fest hos en av hans kompisar i Linköping, det var mycket trevligt! Men tog tyvärr inga bilder..bara en. Var ute på Platå med, o ja det var ju helt okej det med. Sen i söndags hade vi bara slappdag o jag var trött. Sen åkte jag hem idag.

Var i skolan idag också mellan 13-17 på en mycket seg föreläsning.. han hade typ en bild på sin powerpoint, o den bilden hade han uppe till 16! Herregud, jag satt o ritade istället, så kul tyckte jag det var. O han bara babblade hela tiden o hit o dit.. visade ingen text så man kunde skriva av nåt heller, o tycker det är svårt o bara skriva ner sånt han säger.. nrä han pratar sånt konstigt språk med.. alltså svåra ord o så.. så nej, den var inte så värst kul. Sen när jag kom hem så hamna jag här.. men det suger ju här vid datorn med..blir bara tråkigare o tråkigare o sitta här ju.. O nu är det ingen som svarar på msn när jag skriver o det händer inget annat nånannanstans heller, så blääää. Men vet att det är nåt skit med min dator med, så mina meddelanden inte kommer fram..men kan ju inte jag veta? de kanske inte vill prata med mig bara..? ;( buhu. o vissa gör ju annat med så.. aja. Ska ändå se på tv snart, saltön! :).

O jag blev just nyss lite ledsen i ögat när jag insåg att vi börjar ju ny kurs snart.. o då måste man ju fixa nya massa jävla böcker! gaaaaaaaaah! dyrt dyrt dyrt. jag vill inteeeeeeeee!!!!!!!!!! ge mig 2000000000 miljoner kronor tack! Sen ge mig ett sommarjobb med, för vet inte alls hur det ser ut i sommar ju :/ sågen vet jag inte än med.. har hört med willys också..men har inte hört mer därifrån heller.. kanske ska söka runt lite mer.. går ju alltid o tacka nej med.. men samtidigt så vill jag va nånstans där jag inte behöver jobba hela jävla sommaren o där dom kan va lite flexibla.. Så vi får se hur det går.. nåt måste jag ju ha iaf!

Trött!

Har precis varit o kört ett puls medel pass, det som jag gick på en annan gång som jag tyckte var skitjobbigt, o det var det denna gången med! Men jag tyckte att det var skönt att gå på dan för en ggns skull istället för att alltid gå på kvällen, men passet ikväll är ju bra med..o jag gillar det, men aja, nu fick det bli såhär, o nej jag orkar inte träna två gånger.

Nu ska jag ta tag ii kartläggningen igen så jag kommer nån vart! Sen ska jag väl laga mat o se på TV bara, packa lite med. Marcus o jag ska bada imorn, (blä) men men, nu har jag ju sagt att vi ska så :P. Får gömma mig under vattnet som sagt, haha.

Grattis!


Grattis till min goaste underbara Rebecka som fyller 22 år idag! :)

 


Onsdag

Idag var jag ute en sväng på praktiken och fixade det sista med kartläggningen. Sen gick jag hem, det är en bra bit, så det tog 50 min :) då kände jag mig duktig, men nu har jag ont i benen. Blev ingen vanlig träning idag heller då jag kände att jag behövde fokusera på att skriva kartläggningen istället, annars hade det nog inte blivit att jag skrivit så mycket. Så idag har jag alltså skrivit på den och har fått ihop ca 6 sidor, o det ska va max 10 sidor, så det är bra! Men måste fixa in mer referenser med..nu är den ganska tom på det.. men i vissa stycken så kan man ju inte trycka in referenser bara för att heller.. men det ordnar sig. Har ju imorn på mig att sitta med, är ju ledig. Kanske blir träning imorn med.

O jag satt o prata med min syster innan med, o vi kom fram till hur lika vi är inom vissa områden, det var lite sjukt! Vi hade exakt samma åsikter o var likadana på vissa punkter, o det är ju inte en så jättebra sida alltid, så vi undra vem vi fått den dåliga sidan av :P . Enligt mig är det nog mamma.. men jag vet inte.

Tisdag

Jaha nu e de redan tisdagkväll, vilket betyder att imorn är det redan onsdag, sen e de fan snart fredag igen! Jag hinner inte redigt med i svängarna.. Fast jag längtar ju alltid till helgerna ändå :).
Men just nu känns det som att tiden går för snabbt, med tanke på att jag måste skriva min kartläggning och det går ju inte framåt direkt.. för jag tycker det känns tidigt att börja?! Haha den ska ju in nästa fredag morgon! Så nej, jag borde verkligen sätta igång med den. Har ju börjat, men inte kommit så långt. Men är ledig imorn och på torsdag, så då har jag tänkt att sitta, o förhoppningsvis får jag en del gjort då :). Har egentligen en bok att läsa med..men kommer nog bara skumma igenom rubrikerna o se om jag ser nåt intressant.. Har inte riktigt tid eller lust att läsa hela den nu, så det får räcka o göra sådär. Måste också ut till min praktik typ imorn o kopiera lite saker.

O på tal om skolan, så var det lite roligt som inträffade i skolan idag med, men vi tycker faktiskt så, o vissa är bara så tröga ibland, o då får man faktiskt skylla sig själv.

Idag har jag förresten varit duktigt o både gått o varit på friskis, så det var bra :). Men jag känner mig fortfarande helt svullen i kroppen o uppblåst o jobbig sen i helgen. Ska aldrig äta pizza mer! Sen måste jag också lära mig att sätta stopp när jag äter, annars blir det ju såhär, o då mår jag verkligen dåligt.. o inte alltid nåt som hjälper mot det heller :/. hata.

O haha gud va pinsamt det var alldeles nyss! Jag har precis duschat o står i handduk o badrock o ser så otroligt vacker ut, så kommer det en kille från Telia o klingar på! gah! Han bara :" eh jag kanske stör ser jag". Hahaha pinsamt! Så det blev ett snabbt samtal :P. aja, nu ska jag iaf ägna mig åt tvn, blir nog inget plugg ikväll.. istället ska jag se dating in the dark :) ett kul, men samtidigt ganska taskigt program egentligen.. fatta va ful man måste känna sig när den man verkligen klickade med ser en o väljer att åka hem!


3:e :D



Idag så såg jag att den här filmen kommer i sommar! :). Då blev jag glad. Det blir spännande! Har väntat.

Söndag

Blääääää idag är det söndag, o jag hatar söndagar! Dom är så tråkiga så man vill bara gå o sova bort hela dan, ungefär.

Igår var det ju lite fest hos mig som sagt. Vi som var här hela tiden var jag, Sanna, Mats och hans kompis Fredrik. Erik kom också en stund, sen Johan också, o Jerker o David. Men det var trevligt :). Vi kollade även lite på melodifestivalen, men var inte så insatt i det, eftersom jag inte har följt det. Det var mest Mats som var intresserad :P. Men jag tyckte iaf att Darin skulle ha vunnit, hans låt är så himla fin! :) Men det gjorde han ju tyvärr inte :/. Men Anna vann ju istället o hon är bra hon med, älskar hennes röst! :). Är nog lite för ballader med, tycker det e fint. Tror heller inte på att skicka svenska låtar.. för då gör dom ju oftast om dom till engelska..o då blir det ju inte samma, så det e inte bra tycker inte jag. Men iaf, det blir spännande o se hur det kommer gå för oss iår, ska nog kolla på finalen, när den nu är.

Iaf, efter att ha varit hos mig så skulle vi gå till Palace, iaf testa o komma in..men det sket sig ju, så då gick vi till Hugo istället o det var ju helt okej. Men dom har alltid så himla hög musik därinne, jag får ju damp! Sen gick vi hem vid 2 nån ggn.. tråkigt men aja.. Jag hade ju gärna stannat ett tag till, ville ju dansa mer,.. men aja.. Kände ju inte för att stå där själv eller tvinga Mats o stanna som ville hem o var trött.. så blä på det. FIck prata av mig lite med min älskling på hemvägen. Ville haft honom hos mig istället ju... :/.

Idag på morgonen insåg jag också en äcklig sak som jag hade gjort inatt.. usch!

Men allt som allt var det ju ändå en trevlig kväll, med trevligt folk :). Men förfesten är alltid, ja oftast iaf, roligast, o så även i detta fallet.

Nu idag vet jag inte vad som händer.. ska väl dö i nåt hörn eller nåt. Tycka synd om mig själv

Lördag

Filmen i tisdags, Avatar, va bra faktiskt :). men kanske inte sådär överdrivet bra som alla säger.. o när man hört att alla säger så bra om den så skapar man sig ju såna stora förväntningar.. inte så bra alltid kanske.. Men men, helt klart bra va den ju! :). Skulle varit cool o se den i 3d med ju.

Annars har det inte hänt så mycket mer i veckan.. Men igår, fredag, så kom ju plutten till mig, så hade vi fredagsmys med tacos o tv :). Sen idag blir det att festa lite. Marcus skulle på killfest med sina kompisar i Linköping, så då tänkte jag att jag kan ju festa med mina kompisar. :). Men sen igår ringde en av hans kompisar o sa att jag med fick komma! Lite sent kanske.. för jag hade ju velat vara med.. men hade ju planerat annat.. Men men det blir bra ändå. Men då får man ju sova själv inatt :/ buhu.

Blää

Jag sitter och har precis börjat skriva på min kartläggning nu.. men det är svårt när man inte riktigt vet hur det ska se ut och jag tror att allas kommer nog se väldigt olika ut då det inte finns någon tydlig uppläggning för det. Det är jobbigt tycker jag, för tänk om det blir bara helt fel o rörigt o så? Inte kul. Som Sanna sa så vore det skönt om man kunde få se någon annans för o få ett hum om hur det kan se ut liksom.. Och jag håller med.

Förövrigt har jag jättetråkigt idag, bara sitter o glor ungefär o vet inte vad jag ska göra med all tid. Det är tråkigt och plugga och datorn är tråkig, tvn är tråkig, läsa är tråkigt, bla bla, allt är tråkigt! Jag orkar inte läsa mer texter längre alltså, har typ 2 texter kvar bara, o så nåt kapitel o en bok. Egentligen har jag en halv bok till.. men den orkar jag inte lägga ner mer energi på..kan bläddra igenom den bara.. Så egnetligen är det ju inte så mycket jag har kvar.. men jag har läst så mycket nu så man inte orkar längre.. Undrar hur nästa kurs är? Vet bara att det är en salstenta :/ blä blä , vill inte! Hatar det.

Just nu sitter jag bara o vill att det ska bli fredag. Det gör jag varje gång i början av veckan.

Bio



Idag ska jag äntligen se denna! Tillsammans med Becka och Sanna. Den måste fan va bra så länge som jag väntat nu :P.

Kontrollfreak

Att accpetera att man har ett förflutet och att alla är olika är ibland jobbigt.. Speciellt jobbigt för en som är lite känslig och tänker alldeles för mycket.. Suck på det...

I helgen var jag iaf med Marcus, vi skulle gått på bio, men det blev inget :/ kanske blir på fredag istället? Men annars gjorde vi inte så mycket..tog det lugnt bara. Va ute o gick med hunden med i det fina vädret, det gillar jag :). O hunden va snäll när han gick med mig ;P hihi.

Idag har jag varit ute i Lindö med o fixat med kartläggningen, så schemana är nog klara, tror jag? Så det kanske är dags att sätta igång med arbetet snart då.. :( I don't want to! Har inte pluggat nåt annat idag..är ju inte mycket kvar o läsa nu heller, känns de som iaf? Får nog kolla igenom det imorn när jag är ledig.
Har varit och tränat idag med, blev ett Puls Medel pass, o fy fan säger jag! Det var ju inte lite jobbigt! :O. Hon hade lite konstiga övningar med..men men jag gjorde så gott jag kunde iaf :).

Ikväll börjar Saltön med igen, det ska jag se :)

Våren börjar äntligen komma nu med, skönt! :)

Onsdag

Fy fan vilken jävla träningsvärk jag har haft sen träningen i måndags! Gjorde skitont i hela kroppen igår att bara röra nånting, o benen mest. Var på ett Styrka Medel och det har jag aldrig testat innan, men det var ju helt okej, men mycket ben märktes ju efteråt :P. Så idag på träningen gjorde vissa grejer skitont! Men men då vet man ju att man har jobbat iaf ;P, och det är ju bra.

Igår var jag förövrigt ute på min gamla praktik, o jag saknar dom! Jag skulle vilja vara där typ hela tiden. Men gör iaf min kartläggning där, som jag förövrigt bävar inför.. jag vill inte! Jag ger snart upp, det är lite för mycket nu. Massa skolarbete o läsa o baaaajs. Orka.

Imorn är jag ledig, emn har ändå massa att göra.. plugga, städa, tvätta o fixa. Sen ska jag träffa Rebecka med :) vi ska gå på stan en sväng, ska bli trevligt! Var länge sen vi sågs nu ju
Får se om jag hinner med att träna imorn med.. kanske, kanske inte.

Nu ska jag ta mig nåt o äta, o sen kanske man ska börja läsa något.........




Jag och min älskling


Polen

Polenresan var trevlig :). Men det är ganska jobbigt att försöka göra sig förstådd där nere, för man varken förstår vad de säger, eller själv kan prata. Sen är inte alla så bra på engelska heller, men men. Det gick ju bra ändå för Marcus fixade snacket åt mig :P.

Men det var skönt o komma bort från vardagen lite o hitta på lite annat :) o vädret var mycket bättre därnere med, inte alls lika mycket snö o kallt som det är här. Dock blev det lite för mycket utemat och alkohol för min del. Eller kanske inte alkohol, för jag har ju inte mått dåligt, men iaf, är lite trött på det nu. Men utemat blev det alldeles för mycket av, mår inte bra av det där nu. Usch, känns ju som man gått upp 10 kg eller nåt bara de dagarna. Blääää på det.

Sen har vi gått runt lite i affärer med, men skillnad i priser på kläder o så jämfört med här är inte nån skillnad direkt, men jag handlade lite iaf :). Hittade inget annat att handla faktiskt :P. Skulle köpt en flaska sprit på vägen hem, på flygplatsen, men då höll vi visst på att missa flyget så vi hann inte :/ då blev jag lite sur. För jag kunde köpt det tidigare, men men ibland är man lite dum o ouppmärksam. Var ju tur att vi hann med hem iaf. Hittade ingen present till pappa heller som fyllde år igår.. Så får ta o hitta nåt här hemma istället. Träffar han ju ändå inte än på ett tag så.

Men nu är man tillbaka i vardagen igen, med massa läsa och skola igen. Träning nu med. Sen får man se vad som händer mer.

Jag känner också vissa saker borde man bara glömma och skita i och inte ta upp. Försöka istället att leva i nuet och se framåt. Inte se bakåt. Det vore enklare så. Och varför är det så svårt egentligen?

RSS 2.0