tråk

Idag har jag varit i linköping i skolan en sväng. Sen var jag på stan, hittade äntligen ett par nya solglasögon som jag förövrigt hoppas kan passa mitt konstiga ansikte! Sen köpte jag enkjol med som jag la undan igår, men vet ändå inte riktigt om jag vill ha den...jag e så jobbig........Men men får testa o så lite härhemma, annarsfår jag dra tillbaka med den. Sanna o jag var ute o gick sen runt Strömmen med, det var skönt.

Har även lämnat in min skattedeklaration idag, duktigt. Sen har jag skickat tillbaka en bok som vi insåg att vi knappt behövde, då får jagpengar tillbaks :D yay. Det behövs.. pengarna försvinner som vnaligt.. man tycker inte man handlar nåt, inte massa dyra saker iaf, men vips! så är dom borta igen.

Nu håller jag på o tvättar..har precis ätit också. Men blir svullen i magen så fort jag äter nåt..skitjobbigt :/. Värre än vnaligt ärdet liksom. Jobbigt.
Sen borde jag städa med..damma av o dammsuga o så.. men jag orkar inte riktigt ta tag i det... men måste.

Imorn ska jag klippa mig med, äntligen! Tror jag vet hur nu med, så blir nog troligen bra, bara honkan klippa bra så :P återstår att se.

klippning

Ja förresten, jag skulle ju klippt mig idag också. Men hon ringde idag på morgonen o sa nåt, iaf så undra hon om vi kunde boka om tiden, så det blir på torsdag istället. Men det gör inget, bara det blir innan valborg så blir det skönt :). Sen nu fick jag ju nån extra dag på mig att fundera hur jag ska ha det..det vet jag inte än

Seg

Vilken helg det blev tillslut! Det var så att vi skulle festa på lördagen, hade marcus faktiskt sagt.. men sen blev det frdagen istället.. Men så gick vi ut på lördagen med.
Såpå fredagen var vi hemma hos Marcus, hans kompis Björn var med också. Sen åkte vi in till stan o va på några ställen, bara barer. Sen åkte vi hem.
På lördagen var jag asseg..men det var ju bara att försöka piggna till o ta nya tag inför kvällen :P. Då var vi återigen hemma hos Marcus, och så kom Björn och Sanna med :) det var trevligt. Sen åkte vi in till stan och gick till Platens, det var en trevlig kväll :).  Dock tog jag inga bilder..jag tänkte på det flera gånger, men blev aldrig av..det var ju lite tråkigt..

Söndagen däremot var ju inte lika trevlig..kunde man bli segare? O kände redan då igår att fy fan för o dricka på valborg.. :P haha, men men det ordnar sig till dess.
Sen inatt kunde jag inte sova heller, låg inte bra, o marcus höll på o lät o hade sig, gjorde sina vanliga konstiga ljud! gah! Så idag är jag astrött! höll på att somna på föreläsningen innan. Men nu har jag tagit en dusch o försökt o piggna till lite.. men detbörjar komma nu igen.. suck. Fick skitont i magen innan med när jag åt en macka, det var mycketjobbigt..har inte gått över helt än..o det e några timmar sen nu.. så suck. Ingen bra dag idag.

Ska träffa Becka om en stund med, när hon slutat sin praktik. Då ska vi gå lite i Hageby Centrum o titta :). Ska bli trevligt. Jag ska iaf leta efter ett par nya solglasögon (igen), dom jävlarna jag köpteför typ 2 veckor sen är för stora?! jag bara jaha..har mitt ansikte krympt eller vad händer?

Jag är så mycket bättre än dig så du kan ju bara dö

Ja så är det!

Nu sitter jag iaf här hemma o glor..har preics ätit en god macka, så nu e jag mätt. Sen väntar jag på att Becka ska sluta så ska vi gå en sväng på stan :) ska bli trevligt.
Sen ska jag vidare till min älskling

hellu

 

Jag kan ju inte nog säga hur mycket jag älskar vampire diaries! :) den innehåller så mycket som gör den så bra, precis som det ska va. Underbart.

 

Har pratat med Martina ikväll med, det var trevligt :) <3. Har nu fått Erics kontonummer med så jag kan betala Wackenbiljetten nu med, så jag blir av med det.. har tänkt pådet varjemånad..men inte gjort det.. men nu har jag iaf så jag kan betala den.. blir lite fattigare..men då slipper jag tänka på det i sommar iaf. Skönt det.

Imorn ska jag till skolan en sväng, sen hämta min kartläggning, får se vad dom har skrivit om den, men vet att jag är godkänd iaf, känns bra! :). Sen ska jag träffa rebecka lite senare en sväng på stan. Sen ska jag vidare till Marcus :). Vi ska festa på lördag med, har inte riktigt det humöret just nu..men det kommer nog, får man tro iaf.
Men först av allt imorn ska jag betala räkningarna..inte kul,men aja..så är det. Som student borde allt va gratis :D haha..det vore skönt,men icke.




Dålig update

 

Jag har haft lite dålig koll på årets Wacken-festival faktiskt.. men kollade line-upen idag och jag är nöjd :). Ska bli trevligt o komma dit igen! :) Dessa band är jag intresserade av att se:

Arch Enemy (blir 3:e gången :))

Alice Cooper

Cannibal Corpse

Corvus Corax

Crucified Barbara

Die Apokalyptischen Reiter

Edguy

Grave Digger

Ill nino?

Immortal

Iron Maiden

Mötley Crue

Slayer

Stratovarius

Tarja

W.A.S.P


Nu är det ju inte så att jag faktiskt lyssnar på alla dessa band, men vore coolt o se endel av dem baraföratt  :).Iron Maiden ska bli kul att se igen iaf, dom är otroligt bra live! :) o Corvus corax, mycket mäktigt..hoppas bara operasångarskan är med med så blir det asbra! :). Sen skadet bli coolt att se Tarja med (f.d sångaren i Nightwish), hon har ju en otrolig röst jag tycker om, så ska bli kul. Skabli spännandeo se hur schemat ser ut i år med då..så man kan matcha in detta nu. Vissa är ju mer måsten än andra. 105 dagar kvar!


Suck

Usch jag känner verkligen sån panik över sommaren.. Jag vill göra saker och jag måste ha ett jobb, för jag måste ha pengar. Har jag inga pengar kan jag inte göra nåt och kna inte betala mina räkningar heller.. Jag vill inte ta pengar från mitt sparkonto helst.. inte massvis iaf..bara för jag redan slarvat så mycket med det..
Men så sitter jag här o säger att jag ska lägga undan pengar varje månad..men det går inte.. Men denna månaden känner jag verkligen att jag måste göra det.. Men samtidigt vet jag att de pengar jag har lagt undan kommer ju inte räcka ihop iaf.. så då måstejag i vilketfall som ta pengar ifrån det andra kontot..och det suger!  Kan jag inte bara få vinna på lotto eller nåt?

Fick betala tillbaka på skatten md om jag inte sagt de.. så får ju inga extra pengar tillbaka där heller..vilket jag hadeönskat.. men icke. rövsugbajs.................

hej

Jaha nu sitter manhär igen oglor fastänjag borde göra annat..dsv plugga. Men det var tråkigt och läsa..men men jag måste, för Sanna ska ju ha boken imorn. Men men, jga ska läsa snart :) sen läsa lite innan skolan imorn kan jag göra med. Dom hade visst slängt in en räknestuga imorn, fastän det inte stod på flödesschemat..men men, är ju lika bra o gå. Så blev ändrade planer för torsdagen då, skulle ju varit ledig o hittat på saker..men nae.

Idag har jag förövrigt varit duktig och effektiv. Först pluggade jag och Sanna, sen var jag på stan och bokade en klipptid, så nu ska jag klippa mig på måndag, det behövs och ska bli skönt! Ska testa NON, har aldrig klippt mig där, så får se om de förstår hur jag vill ha det.. typ ingen i stan som lyckats så bra med det.
Sennär jag kom hem så satte jag igång med att diska, laga mat, putsa fönster, byta gardiner o storstäda :) så nu blev det ganska fint. Men på nåt sätt tycker jag ändå attdetser stökigt ut..vetifan va det e alltså :S

Har fixat den härdatorn lite med.. så jag kan sitta här vidmsn nu med.. men det e lite jobbigto skriva på denhär datorn också..för att på nåt sättskriver jag konstigt med fingrarna så får skitont :S vetinte va jag gör för fel. Sen ärju mellanslag trasig med..så måste ju trycka skithårt.. = jobbigt.

Har även hunnit med att prata lite med mamma innan, o hon sa ju både tråkiga och intressanta saker.. men så är det..

Helgen

I fredags åkte jag ju då till Marcus efter skolan..sen skedde inte så mkt mer den dan..vi spelade mest bara tv-spel och tog det lugnt.
I lördags var vi hos hans kompis Johan och spelade mer tvpsel o lagade mat,men det var trevligt :). lånade även en tv-serie av honom, Riget, som jag ska sätta mig o kolla på nån dag.. men vågar inte riktigt kolla själv, den ska va lite läskig.
Sen i söndags hände inte speciellt mycket heller..en del plugg blev det gjort iaf..för marcus del då, jag hjälpte honom vill säga. Jag sökte också två sommarjobb till , ett i Berg o ett i Norrköping, så får vi se hur det går med det.. Har ju inte hört nåt från sågen än heller..

Och idag åkte jag hem då, för lite skola och nu tvättar jag.. tråk.Såg också när jag kom hem att jag fortfarande inte fått den där jävla inkomstdeklarationen från Skatteverket, så nu ringde jag nyss till dem,o jag fatta inte riktigt va han sa..prata tyst och på skånska.. ingen bra sammansättning :P men iaf, så hade de väl blivit nåt fel, så han skrev ut en blankett som han ska skicka till mig nu iaf. Men det jobbiga är att nu kan jag ju inte deklarera via internet, utanmåste gå till Skattekontoret..men aja, det går ju detmed.. ska bara hitta det också.. Tror det ligger på Drottninggatan? Får kolla upp det där..

Ska åka till plutten ikväll igen faktiskt.. :) myspys. Och imorn väntar lektion i Linköping, matteverkstad.. Ska baralyckas hittavart vi ska va med..blää jobbigt.


Kvällens uppdatering



Var ju och såg FARSAN på bio ikväll, tillsammans med Lena, och jag måste säga attden kan jag verkligen rekommendera! :) Speciellt om man vill skratta mycket. Kanske också om man vill gråta en skvätt, men mest lockar den till skratt. En gång skrattade jag t.o.m så mycket att tårarna började rinna :D haha då e de roligt.


Har nu även sett veckans avsnitt av Vampire Diaries, o jag vet snart inte va jag ska ta mig till så spänannde det är! :D haha, ja gud, satt med öppen mun o bara gapade flera gånger idag, det var så mycket som man fick veta idag. Mycket bra avsnitt, längtar väldigt mycket tills nästa!

Sitter även och funderar på om jag ska föra över pengar till payex med så jag kan kopiera..vilket jag skulle behöva..men vet samtidigt inte riktigt om jag vågar.. är ju inte så att jag direkt har råd att förlora hundra kronor till bara sådär..nae inte direkt.. Så vet inte.. men kanske ska våga göra ett försök.. o blir det nåt fel då.. JA DÅ JÄVLAR!!!!!!!! Då är det nån här som blir jävligt förbannad!

Mina ögon börjar bli bättre nu med..tungan lite ocskå.. men inget e helt bra än.. det är jobbigt:/ Speciellt när man inte vet vad det är liksom..


Nehe nu kanske jag borde gå o duscha.. klockan börjar bli mycket.. Imorn har jag en föreläsning i skolan,sen blir det att åka hem till plutten :)

Stor suck

Jag blir så irriterad på det här med payex.. jag valde liksom direktbetalning via min internetbank o då kopplades jag vidare till min internetbank och där stod ett kontonr som pengarna skulle in till..så jag bara betalar liksom..meninga pengar kom ju in..o nu har jag fått svar från dem där,efter att ha skickat in ett bevis på att jag har betalat..o då säger hon att det där inte är deras kontonr!!!!!! Så undra hon va jag fått de ifrån? Så det här e ju hellustigt msåte jag säga.. för då kollade jag ju om jag råkade trycka på nåt så att det kom till nåt annat företag som jag betalat till tidigare.. men det kontonummret är inget jag har :S så jag fattar ingenting, jättemystiskt :S så nu är alltså 100 kr bara borta i luften nånstans.. känns ju inte jättekul direkt när man redan känner sig fattig.. Så suck........

Har heller inte fått min inkomstdeklaration från Skatteverket än :S detär ju också konstigt..för sista dan att få den var ju idag.. o imorn är jag inte hemma o kan se posten.. men får se det sen efter helgen..annars får jag ju ringa till dem med o fråga varför jag inte fått den.. Mkt konstigt tycker jag.

Nu ska jag iaf snart på bio o se Farsan. Muntrar väl kanske upp lite iaf :).


kväll

Idag var jag o Sanna ute o gick efter skolan igen,:) gick ca en timme olitemer..detvar skönt menlär nog ha träningsvärk imorgon med..för har redan ont i fötterna och nacken..menmen.
Sen var Sanna här hos mig så lagade vi mat o lite :)det var trevligt. Men hon blev helt plötsligt jätteförkyld :S såundrar om jag blir det med..återstår o se..

Hade fått mejl från payex med , om mitt problem..(jagmejlade innan jag ringde första gången, ) o dåskrev den tanten att det tar 3-4 dagar vid banköverföring.. men på deras sida står det att direktbetalning via internetbanken går direkt.. så okej? Dåskrev jag tillbaka att det står så o att om inte det stämmer borde de ändra det.. jävla idioter.. återstår o se då om jag får in några pengar där imorn..för än har jag då inte fått några..att det ska va så jävla krångligt??! Blir så förbannat trött..........!!

Nu har jag iaf tänkt o gå o lägga mig..klockan e mycket. Ska önska att imorn är en bättre dag, utan svullna ögon och utan öm tunga. Tack och godnatt

Gaaah!

Idag är ingen bra dag.. den börjar inte bra iaf..
Började redan inatt,av att jag vaknade av att jag hade sådan hemsk träningsvärk i benen! Måste stretcha efter att ha gått sålångt antagligen..för det var inte skönt o ha det så.. Sen kändes de som att mitt vänsteröga va svullet..sen när jag gick upp så känner jag ju att det är skitsvullet, så går jag fram till spegeln... AAAAAHHHHHHHH MONSTER! Det är ett monster som tittar tillbaka i spegeln på mig! ;(. Jag vet inte vad det är som har hänt.. Ringde sjukvårdsupplysningen, men dom visste inte..frågade även om min tunga, som jag ocksåhar haft ont i sen i söndags..men hon visste inget om det heller... SÅ där blev jag juinte mycket klokare.
Har nu iaf smörjt svullnaderna med hydrokortison och tagit en allergitablett, ifall det kan vara så. Sen tänkte jag gå ner på stan o köpa mig ett par nya solglasögon, såhär vill jag inte visa mig alltför mycket bland folk! Men jag kan ju samtidigt inte rå för det ;( buhu..tycker faktiskt synd om mig själv.

Sen så ringde jag payex idag igen, för det har ju fortfarande inte kommit in några pengar på mittliukort,så jagkan kopiera..vilket jagmåste! Så jag får damp!! O swedbank sa igår att det var deras fel typ..för att betalningen är liksom genomförd..  Men payex ser inga pengar.. så jag blir ju skapligt irriteradalltså! Men jag fick skicka in en bild på att pengarna är överförda.. så får man hoppas att det kna lösasig snart.. jag har inte råd att 100 kr bara försvinner sådär liksom.. o ja måste ju fan ha pengarna på kortet så jag kan kopiera nu......gaaaah!!!!!!!!!!!!

Suck

Sol

Idag var jag o Sanna ute o gick i en timme ungefär. Det var mycket skönt i detta vädret! :) Gick runt i Haga typ, det var en lagom runda,men massa bilar överallt,pga vi gick i rusningstrafiken :P men men.

O nu sitter jag vid min laptop, har äntligen fått den att funka! :) Innan så var det massa bokstäver somblev siffror o tecken istället.. så va de nån knapp som var intryckt eller nåt..men har testat allt..men så sa marcus att de hade nåt att göra med Numpad, typ.Såidag gick jag upp o hitta instruktionsboken, o det var ju som sagt en kombination av tangenter som var intryckta, men nu funkar det när jag fixat :D nöjd. Men mellanslagstangenten funkarju ändå inte riktigt somden ska..o datorn e lite seg.. men men internet funkar på denna iaf, det gör det ju inte på min andra dator.. fattar fan inte va felet är :S surt är det ;(.

Snart ska jag se på Dating in the dark, återstår o se om det är roligt ikväll :)


wieho

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen..men har haft lite o göra.. :).

I onsdags kom Marcus till mig, så har vi varit ända till idag, mys! :). Vi har mest bara tagit det lugnt, han har försökt fixa med min dator med som inte vill funka riktigt som den ska men det gick inte så bra :/. Tyvärr. Sen så har vi även varit hemma hos min familj :O.  men det gikc bra :)  vi har firat Sofie som fyllde 18 i fredags. Grattis till henne! Jag köpte Twilight och ett fint armband, hon blev faktiskt nöjd :) Sen så har vi mest spelat spel o bara tagit det lugnt :). Visade plutten runt i samhället med, the big city. :P. haha.
Men nu är vi hemma igen, jag hos mig o han hos sig, så nu blev det lite ensamt :( men men så är det.

I torsdags va jag även på tjejkväll hos Becka tillsammans med henne och Sanna, :) vi åt mat o prata o kolla på tv. Det var mycket trevligt! :).

Wiiieee älskar dig Marcus! <3

Påsk

Var ett tag sen jag skrev nu, men har haft lite annat för mig sen sist. 

I onsdags hade jag ju då min examination, men jag tror det gick bra. Är godkänd på opponeringen iaf. Sen åkte jag till fisen igen, så var vi o bowlade med några av hans kompisar, det var trevligt :) o jag förlorade inte för en gång skull! :D haha, ett tag ledde jag t.om över Marcus, då var jag nöjd ;). Haha. Sen gick vi ut o tog en cider med, eller va man nu ville ha, sen åkte vi hem. Sen på torsdagen så åkte jag hem till min familj. Var faktiskt tåg den här gången.. men bara till Tannefors :P sen fick jag byta till buss, för det var så fullt, men gjorde inte mig så mycket, för då blev ju resan gratis ;) det gillar jag.

Sen i fredags så jobbade jag o Sofie på sågen, målade. Målade nog mig själv också, hade ju färg överallt! Gick ju igenom kläderna med o skitsvårt o få bort! men men nu e de mesta borta iaf, o det är skönt.
På lördagen var vi på middag hos mormor, sen blev det lite spontan utgång på hotellet i eksjö med Sanna, Lisa, Stina och Jessica. Bosco o hans kompisar var också med. Det var trevligt :). Men hatar verkligen hotellet! vilket folk o hur dom beter sig........... man får ju psykbryt på vissa alltså! Kommer dröja innan jag går dit igen kan jag säga, orkar inte med det folket där.  bosco körde iaf hem mig sen, det var snällt :).

Sen har det inte hänt så mkt mer.. känns bara som jag ätit o ätit.. gått upp 20 kg eller nåt.. ;( men då e de ju bra att jag e hemma hos mig själv nu ett tag så jag kan svälta lite :P.

RSS 2.0